Dakloze man prijst God nadat vreemden hem een nieuwe start geven

Kenneth Smith was een dakloze man. Hij zat een lange tijd buiten bij een Outback Steakhouse in Fort Worth, Texas, totdat zijn leven veranderde.

Het startte met een maaltijd

Een vrouw die het restaurant verliet, zag Kenneth en kwam op hem af. Ze vroeg of hij in orde was, en hij antwoordde haar eerlijk dat hij niet in orde was. De vriendelijke vrouw gaf hem een cadeaubon van $100 voor het Steakhouse, zodat hij een warme maaltijd kon krijgen.

Nadat hij een warme maaltijd had gehad, sprak Laura, de manager van het restaurant, met hem. Laura gaf aan dat hij altijd welkom was als hij een warme maaltijd nodig had.

Een nieuwe kans

Kenneth kwam verschillende keren eten bij het Steakhouse. Na vijf maanden waagde Smith het erop, en vroeg of hij daar kon werken. Sindsdien werkt Kenneth daar als ober.

Daar eindigde het verhaal niet. Laura wilde hem verder helpen. Om een woonplek voor hem te vinden richtte ze een facebook-groep op. Haar doel was om advies te krijgen, maar de groepsleden wilden meer doen: ze boden aan om zijn verblijfskosten in het nabijgelegen hotel te betalen, gaven hem meer dan tweeduizend dollar, een fiets, kleren, keukenspullen en levensmiddelen.

In onderstaande video vertelt Kenneth hoe dankbaar hij is voor het nieuwe begin wat God hem heeft gegeven. “Ik denk dat het een grote zegen is,” zegt Kenneth. “Het is geweldig om mensen om je heen te hebben die je helpen. God heeft mij gezegend met een heel nieuw begin. Dus ik probeer op dit juiste, goede spoor te komen en te blijven.”

Bron: Paluska, J. (2021, 23 april). ‘God Has Blessed Me’ with a New Beginning, Homeless Man Says after Strangers Help Him Get Back on His Feet. ChristianHeadlines.com.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen