De destijds ongelovige René zag Jezus in zijn slaapkamer: “Het was overweldigend”

Niets met geloof te maken willen hebben maar desondanks Jezus ontmoeten in je slaapkamer, het overkwam René. In een indrukwekkende video op het Youtube Channel van Xpedition Glory deelt hij zijn verhaal.

Het was zijn vrouw die hem vanuit het niets verraste: “Van het ene op het andere moment zei ze tegen me: volgens mij is het verhaal van Jezus waar. Ik wil graag naar een kerk en wat vragen stellen. Ik zei: nou dat is goed, dan gaan we dat doen zondag.”

Wanneer ze die zondag in de kerk zitten, merkt René tot zijn eigen verbazing dat hij erg geraakt wordt door de muziek. Ook hebben ze het in de dienst over Heere en Jezus. René: “Ik dacht, waarom wordt God niet benoemd? In mijn ogen was Jezus gewoon een mens. Ik snapte er niets van.”

“Alles in mijn lijf wist gewoon, dit is jezus. Ik voelde zo’n intense liefde van hem afkomen, dat was niet normaal”

Na afloop van de dienst is hij een aantal dagen aan bed gekluisterd, niet wetende dat het moment naderde waarop zijn leven voorgoed zou veranderen. René: “Ik zat rechtop in bed na te denken over van alles en nog wat. Op dat moment schoot die dienst in mijn hoofd en ik dacht, hoe kan het nou dat die mensen helemaal weglopen met Jezus?”

“Op dat moment verscheen bij het voeteinde van mijn bed uit het niets een lichtje dat groeide en een wolk werd. In een keer was er ook een persoon die nog meer licht gaf en ik zag de contouren en alles in mijn lijf wist gewoon, dit is Jezus. Ik voelde zo’n intense liefde van Hem afkomen, dat was niet normaal. Alsof de hele wereld naar je toe komt, je wil omhelzen en vertellen hoe geweldig en lief en gewild je bent. Het was overweldigend.”

Bekijk de video hieronder om te zien wat Jezus tegen hem zei en hoe de ontmoeting zijn leven heeft veranderd:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen