De online Pinksterconferentie en lokale Pinkstervuurtjes: mis niets van Opwekking 2021

Vandaag is ‘ie open: het online conferentie­terrein waar je het hele weekend lang alles van de digitale Pinkster­conferentie kunt meebeleven. Je bereikt het conferentieterrein via www.ikganaaropwekking.nl, en je bent van harte welkom om alvast rond te kijken.

Sneak peak
Natuurlijk staat het conferentieterrein vol met tenten – net als wanneer we met elkaar aan het kamperen zijn op het evenemententerrein in Walibi. Speciaal voor dit jaar is de De Zonnehal uit Vierhouten – jarenlang de locatie van de Pinksterconferentie – naar het online terrein verplaatst. Want de livestream wordt dit jaar vanuit De Zonnehal uitgezonden.

Online conferentieterrein
Als je op de tenten klikt, vind je een programma: van het hoofd­programma tot Bijzondere Mensen Tent, en van kinderprogramma tot seminars. Maar je vindt er ook de uitgebreide online lectuurtent waar je terecht kunt voor alles van Opwekking, boeken, gifts, mooie conferentieaanbiedingen enz. Kortom, er valt van alles te beleven op het terrein!

Pinkstervuurtjes
Daarbij zijn er door het hele land zogenoemde ‘Pinkstervuurtjes’ opgezet, waarbij mensen samenkomen om lokaal de Pinksterconferentie bij te wonen. Wil jij weten of er iets in je buurt is, klik dan hier.

Opwekking ondersteunt het organiseren hiervan door thuispakketten, die allerlei materialen bevat om samen de Pinksterconferentie te beleven. Ook voor groepen, zoals gemeenten, kringen en campings, is materiaal beschikbaar en wordt de mogelijkheid geboden om voor een deel het weekendprogramma zelf samen te stellen.

Op de zondagmorgen is het plan met zoveel mogelijk mensen en kerken samen online het avondmaal te vieren.

Klik hier om online de tenten te bezoeken.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen