De openluchtsamenkomsten van komend weekend op een rij

Aanstaande zaterdag en zondag zijn er door het hele land weer openluchtdiensten. Ben je benieuwd of er ook nog een in jouw buurt is, bekijk het overzicht. Ben jij op de hoogte van een dienst die er niet tussenstaat, geef het door via info@revive.nl, of zet het als reactie onder het artikel of de post.

Wassenaar
Openluchtdienst georganiseerd door Evangeliegemeente Wassenaar
Locatie: Hofcampweg 3, Wassenaar
Tijdstip: 6 september om 10.30 uur

Waddinxveen
Met christenen uit verschillende kerken zingen en God groot maken in de openlucht.
Locatie: In het Gouwebos in Waddinxveen (westelijk van de spoorlijn) https://www.google.nl/maps/@52.0603154,4.645158,21z
Tijdstip: Iedere zondag 16.00 uur

Bentwoud
Openluchtsamenkomst in de Krimpenerwaard zonder kerkmuren.
Locatie: Hoogeveenseweg 71, Bentwoud. Tussen Boskoop en Benthuizen.
Tijdstip: 6 september om 15:00

Extra info:
In het voorprogramma zingt Leen Koster Gospel Songs Van Elvis Presley. 15.00 welkom en samenzang. 15.30 Spreker Coen Nuijten. Waarna om 16.00 getuigenissen, en samen zingen uit Opwekking. Neem de bundel mee of een mobiel om het lied via youtube op te zoeken. Hoogeveenseweg 71. Tussen Boskoop en Benthuizen.

Volgens overheidsmaatregelen; Gezinnen op 2.5 mtr. We noteren naam en telefoonnummer bij de ingang, en vragen of de gezondheid in orde is. Pijlen volgen en gemarkeerde plaatsen innemen. Parkeren niet op de openbare weg maar op het voorterrein. Let op; Géén toiletten aanwezig ! Neem iets om op te zitten én wat te drinken mee.

Enter
Openluchtsamenkomst in Enter, georganiseerd door De Reggestroom.
Locatie: Rondweg 25, Enter
Tijdstip: zondag 6 september om 11 uur.

Extra info:
Welkom in de openlucht bijeenkomst in ENTER a.s. zondag, 11 uur. Neem je tuinstoeltje mee. In de buitenlucht zijn geen drempels en je mag komen zoals je bent! Christen of geen christen, we zien uit naar je komst

In vrijheid God aanbidden, en ja – er wordt ook weer gedoopt in de Regge! Hem komt toe alle eer!!! Na 8 geweldige zondagen samen, trekt 1LIFE verder naar het noorden (Westerhaar) en wij zijn weer in het zuiden in Enter (Rondweg 25) en gaan we verder met het nieuwe seizoen.

Openluchtdienst in Enter

Welkom in de openlucht bijeenkomst in ENTER a.s. zondag, 11 uur. Neem je tuinstoeltje mee. In de buitenlucht zijn geen drempels en je mag komen zoals je bent! Christen of geen christen, we zien uit naar je komst 🖐🖐. In vrijheid God aanbidden, en ja – er wordt ook weer gedoopt in de Regge! Hem komt toe alle eer!!! Na 8 geweldige zondagen samen, trekt 1LIFE verder naar het noorden (Westerhaar) en wij zijn weer in het zuiden in Enter (Rondweg 25) en gaan we verder met het nieuwe seizoen. 1LIFE jullie vuur en enthousiasme voor God is zo aanstekelijk ️🔥🔥❤️❤️👏👏🙏🙏 1LIFE – Follow and Go

Posted by Reggestroom on Wednesday, September 2, 2020

Westerhaar
Locatie: Nieuweweg in Westerhaar
Tijdstip: 11 uur

Extra info:
Nog een paar dagen en dan is het alweer zondag(6sept)…”Onze favoriete dag van de week😃🙌🏼!”En wat kijken we erweer naar uit om samen Jezus te aanbidden en meer over Hem te leren..Eddy Bakker(zendeling,evangelist) zal deze morgen het “Goede nieuws”brengen…zijn thema is: Kom in aanraking met het levende water!..En wat zal het gaaf zijn als jij er dan ook bij bent…Dit keer aan de Nieuweweg in Westerhaar😀…Zien we je zondag 11.00 uur🖐🏼

(Neem zelf je verantwoordelijkheid voor de richtlijnen van het RIVM qua afstand😉😊)

Hierden
Openluchtsamenkomst in Hierden
Locatie: Op het weiland op de hoek tussen Wijtgraaf en Zuiderzeestraat, in Hierden.
Tijdstip: Zondag 6 september van 13.30 tot 15.30 uur.

Extra info:
Op het programma staat het samen zingen voor God onder begeleiding van een band en het luisteren naar getuigenissen van mensen uit Hierden in wiens leven God grote wonderen heeft gedaan. Ook is er uiteraard ruimte voor ontmoeting en gezelligheid.

De samenkomst kan gratis worden bijgewoond. Er is ruimte genoeg voor een grote groep mensen en aanmelding vooraf is niet nodig. Om te zorgen dat de samenkomst aan de COVID-19 regels voldoet zal de organisatie er op toe zien dat onderling 3 meter afstand wordt bewaard, zodat iedereen vrijuit kan zingen en meedoen. Om de onderlinge afstand zo veel mogelijk te waarborgen is afgezien van sanitair en catering. Drost: “We zien uit naar een geweldige samenkomst. Iedereen is welkom, of je nu gelooft of niet.”

We zijn aan het aftellen, nog 1 week en dan is iedereen Welkom! 🙂🙂Gefilmd door: Karel Epskamp

Posted by Inge Roan Drost on Sunday, August 30, 2020


Uden
Open air event in Uden, Sound of Praise.
Locatie: Bevrijdingspark, Uden
Tijdstip: zaterdag 5 september van 14:00 tot 17:00

Extra info:
Wij willen iedereen van harte uitnodigen om te komen op ons open air event in het bevrijdingspark in Uden . Samen zullen we aanbidden/lofprijzen en bidden voor de regio, Brabant en Nederland. Juist in deze tijd moeten we opstaan en een geluid gaan geven te midden van de stormen. Het zal een geweldige middag worden in de aanwezigheid van God.

Gratis entree, wel met registratie via eventbrite! Let wel op want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus registreer je z.s.m! Registreren via deze link.

Oosterwolde
Openluchtdiensten in Oosterwolde
Locatie: Schiksweg 34 in Oosterwolde
Tijdstip: 17:00 en 18:30

Extra info:
Na twee goedbezochte diensten in juli worden er op zondag 6 september weer twee openluchtdiensten georganiseerd aan de Schiksweg 34 in Oosterwolde. De diensten zijn toegankelijk voor iedereen die samen God wil aanbidden met zang en muziek. Ook zal er weer een kindermoment en een korte overdenking zijn. De aanvang is om 17.00 uur en 18.30 uur.

Waar mogelijk graag lopend of met de fiets komen. Neem een eigen kleedje of stoel mee en blijf (met evt. gezinsleden) op 1,5 m afstand van anderen.

Opgeven via deze link https://forms.gle/A2Uy4k3ZgBQoL1Cu9 of via tel. 0623881919

Den Haag
Worship event in Den Haag
Locatie: Stadsklooster Westeinde, Korte Vleerstraat 230
Tijdstip: Zaterdag 15:30 inloop met eten en drinken. Om 16:00 aanbidding.

Extra info:
Mocht het regenen, dan is er een mogelijkheid om naar binnen te gaan. Neem je paraplu voor de zekerheid mee.

Als je komt, stuur een berichtje naar de organisatie. De coronaregels worden gerespecteerd. Niet knuffelen, bijvoorbeeld.

Katwijk
Singin in Katwijk
Locatie: op het Markplein
Tijd: zaterdagochtend 11 uur.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen