De vreugde van de Heere is een krachtig wapen!


Sarah Crocket schrijft in een artikel op Godtv.com over hoe lachen en de vreugde van de Heere een wapen is in het Koninkrijk van God en dat bolwerken ermee verbroken kunnen worden. Crocket: “Het Koninkrijk van God is niet zoals elk ander Koninkrijk. Velen zeggen dat het het ‘omgekeerde’ koninkrijk is, maar het is eigenlijk zoals de dingen bedoeld waren voordat de appel werd gegeten”.

Koninkrijkswapens
Crocket: “2 Korintiërs 10:4 beschrijft de wapens van het Koninkrijk van God het beste. De wapens waarmee we vechten zijn niet de wapens van de wereld. Integendeel, ze hebben goddelijke macht om bolwerken te slopen. We zien hier dat de wapens die God ons heeft gegeven twee unieke eigenschappen hebben: ‘goddelijke kracht’ en het vermogen om “bolwerken af ​​te breken”. Ze zijn niet zoals de wapens van deze wereld!”

Lachen is een wapen
Crocket: “Psalm 2:4 zegt: ‘Degene die in de hemel op de troon zit, lacht; de Heer spot met hen.’ De Heer demonstreert het gebruik van een van Zijn Koninkrijkswapens terwijl Hij neerkijkt op de naties”. Crocket: “Jezus kwam niet naar de aarde als een ‘krijgerKoning’. Hij kwam als baby. Dit op zichzelf openbaart dat Zijn Koninkrijk niet van deze wereld is. Zoals hierboven vermeld, hebben de wapens van Zijn Koninkrijk goddelijke kracht en kunnen ze bolwerken slopen. Zo worden dingen als lachen, vrede, geduld en vreugde wapens vol goddelijke kracht die het vermogen hebben om bolwerken te slopen”.

Hoe zou het leven eruitzien als we opzettelijk de wapens van het Koninkrijk zouden gaan gebruiken?!


Bolwerken slopen
Crocket: “Word je geconfronteerd met “bolwerken” in je leven? Bolwerken zijn gewoon plaatsen in ons leven waar we ons vast voelen. We kunnen niet stoppen met dat ding te doen of beginnen met iets te doen wat we graag zouden willen doen. Wat als u het Koninkrijkswapen zou gaan hanteren over dat van uw leven? Hebreeën 11:1 leert ons dat geloof is “zeker zijn van wat we hadden gehoopt” en “zeker zijn van wat we niet zien”.

“Wat als we, door geloof, lachen gebruiken om de bolwerken in ons leven af ​​te breken. Wat dacht je ervan om hetzelfde te doen in het leven van de mensen om ons heen! Petrus stapte door geloof uit de boot en liep over het water,” aldus Crocket. Tot slot schrijft ze: “Wat zou er gebeuren als jij en ik uit de spreekwoordelijke boot zouden stappen? Hoe zou het leven eruitzien als we opzettelijk de wapens van het Koninkrijk zouden gaan gebruiken?!”


Zie hier het originele artikel.

foto:Godtv.com


Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen