Debora biedt haar buurt gebed aan wegens corona, een wonder vindt plaats

Debora Spinabelli schreef een brief voor haar buurt in Den Haag, waarin ze aangaf dat ze christen is en dat ze graag Gods liefde wilde uitdelen. Ze zei: ‘Laat me het weten als je hulp nodig hebt, of gebed, dan help ik je graag.’ Daarbij gaf ze ook haar telefoonnummer. Er kwam een bijzondere reactie.

Debora groeide als katholiek meisje op in Italië. Ze kende de Bijbel nauwelijks, en een relatie met God had ze niet. Dat veranderde toen ze echt begreep wat Jezus voor háár gedaan heeft. In Johannes 3 vers 16 staat: ‘Want God had de wereld zo lief, dat Hij Zijn enige Zoon gegeven heeft, opdat een ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar het eeuwige leven heeft.’ Toen besloot ze Jezus te volgen en Hem ook te gehoorzamen. “Ik leerde toen ook om erop uit te trekken en te bidden voor mensen. Het duurde zes maanden voordat ik het lef had om mensen te benaderen, maar nu is dat wel anders, ook al blijft het spannend.”

Debora deelde het evangelie op straat en bad voor mensen. Maar recentelijk kwam er ineens een vraag op in haar hart: ‘Hoe zit het met mijn buren?’ “Ik kan wel op mensen aflopen die ik niet ken, maar ik heb ook nog 89 huizen in mijn straat staan.”

Boodschap van God
Toen besloot ze om deze mensen te gaan bereiken. “Veel mensen leven in grote onzekerheid. Ze vrezen voor hun gezondheid, hun banen, hun toekomst. Ik voelde een sterke boodschap van God om hen te benaderen.”

Na een korte tijd werd Debora gebeld door een buurman die geen christen is. Hij vroeg haar om voor zijn moeder Tarawatie van 89 te bidden. “Ze had het coronavirus opgelopen en leek op haar sterfbed te liggen. Haar situatie was hopeloos. Tijdens de lente heb ik gevast en gebeden en ik heb voor haar gebeden. Ze is op wonderbaarlijke wijze genezen en uit het ziekenhuis gekomen!”

“Vandaag mag zij voor het eerst bezoek van de familie ontvangen, in een speciaal gemaakte cabine en uiteraard: met een rode loper!”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen