Deze evangelisten blijven op straat prediken, politie laat hen gaan

Terwijl de livestream momenteel een effectief middel is om mensen te bereiken met het evangelie, blijven er ook evangelisten de straat op gaan om daar het evangelie te verspreiden. Onder andere voorganger Elisha Amankwaah uit Den Haag. In de video is te zien hoe hij op straat predikt.

Hij vertelt in de video op de lege straat over de liefde van Jezus. “Jezus houdt van je, kom tot Hem”, roept hij. “God is sterker dan het corona-virus.”

Op de video is te zien hoe de politie probeert om Amankwaah en zijn team te laten stoppen met prediken. Maar na een kort gesprek gaan ze weg en kunnen de evangelisten weer verder om het evangelie te delen.

Hoewel christenen sterk kunnen verschillen in de wijze waarop ze het evangelie delen, staat in Jesaja 55 vers 11 dat Gods woord niet ledig zal wederkeren. Overal waar het evangelie gepredikt wordt, draagt het vrucht. Dat is een belangrijke reden om blij te zijn als het evangelie – op welke manier dan ook – gepredikt wordt.

Evil people can not use the POLICE to stop the work of GOD. Christ Jesus is taking over The NETHERLANDS@ DEN HAAG – PARLAMENT OF NETHERLANDS

Posted by Apostle Elisha K. A. on Friday, April 17, 2020

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen