Doe je mee met de #asfaltjungle-challenge?

Op 9 februari starten we onze #asfaltjungle-challenge! Van 9 t/m 28 februari lanceren we dagelijks een korte pakkende video waarmee we mensen willen bemoedigen, inspireren en uitdagen. Volg Teen Challenge op Facebook en Instagram en deel dit gave initiatief ook binnen je netwerk!

Hieronder lees je meer over de #asfaltjungle-challenge en vind je ook de link naar de promovideo! 

Waarom deze #asfaltjungle-challenge?

We zien een grote toename van geweldsproblemen onder jongeren. Een vergelijkbare situatie vond 63 jaar geleden plaats. Toen zette David Wilkerson tijd apart met God en werd hij geroepen naar de tienerbendes in New York*. Zijn geloofsstap veranderde uiteindelijk miljoenen levens, te beginnen met de levens van de jongeren. 

Nederland heeft nieuwe ‘Davids’ nodig. Het verhaal van David Wilkerson inspireert, biedt hoop en daagt uit.   
*Dit was het begin van Teen Challenge 

Niet bekend met ‘Het kruis in de asfaltjungle’?

Heb jij nog nooit het boek ‘Het kruis in de asfaltjungle’ gelezen? Dan is dit dé kans om met dit geweldige verhaal kennis te maken. In onze videoreeks van 9 t/m 28 februari besteden we hier op een boeiende en uitdagende manier aandacht aan. En natuurlijk kun je deze lockdown gebruiken om het boek te lezen. Je zult er geen spijt van krijgen! Leen dit gave boek van iemand of koop hem snel via onze webshop

Waarom 9 februari?

Op 9 februari 1958 besloot David Wilkerson zijn televisie te verkopen; hiermee begon zijn geloofsavontuur. We hopen dat op 9 februari 2021 voor veel mensen een mooi geloofsavontuur zal beginnen. Ga jij de uitdaging aan? 

Hoe kun je meedoen?

We nodigen je uit om ons te volgen op Facebook en Instagram en vanaf 9 februari te genieten van de videoreeksBreng ook vooral je netwerk op de hoogte van deze #asfaltjungle-challenge. Dan hebben zij ook iets moois om naar uit te kijken. Heb je het boek ‘Het kruis in de asfaltjungle’ nog niet gelezen, dan kun je dat alvast doen! Vanaf maart kun je ook écht iets van je laten horen en op deze manier met ons meedoen. Hoe precies? Dat hoor je nog van ons!

Voor nu veel zegen in de aanloop naar 9 februari!

Ontvang jij onze digitale nieuwsupdates nog niet? Meld je hiervoor aan via onze website en blijf op de hoogte.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen