Al 20 aanmeldingen voor doopdienst van Frontrunners Ministries op 7 februari 2021

In Handelingen 19:4 lezen we: “Daarop zei Paulus: ‘Johannes doopte de mensen om hen een nieuw leven te laten beginnen en zei tegen hen dat ze moesten geloven in degene die na hem kwam, in Jezus.’”

Dat wordt feest in de hemel!
Momenteel zijn veel kerken gestopt met hun samenkomsten en worden veel doopdiensten uitgesteld of zelfs geannuleerd. Dit houdt Gods Geest echter niet tegen in Nederland! Frontrunners Ministries wil mensen de mogelijkheid geven een nieuw leven ‘in Christus’ te beginnen en organiseert daarom een doopdienst op zondag 7 februari 2021. Er zijn al meer dan 20 mensen aangemeld die zich op die dag willen laten dopen. Dat wordt feest in de hemel!

Het oude is voorbijgegaan
Voor een nieuw leven kunnen we verhuizen naar een andere stad, een metamorfose ondergaan wat onze kleding betreft of wisselen van partner omdat we denken dat een nieuwe partner de voldoening gaat geven waarnaar wij op zoek zijn. De waarheid is dat er enkel en alleen een nieuw leven is te vinden ‘in Christus’ na de waterdoop. “Daarom, als iemand in Christus is, is hij een nieuwe schepping: het oude is voorbijgegaan, zie, alles is nieuw geworden.” (2 Korinthiërs 5:17)

Ben jij er klaar voor om je te laten dopen en wil jij je ook opgeven voor deze dienst? Vul dan snel het contactformulier in op www.frontrunnersministries.nl.

Vergelijkbare artikelen

Reacties

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste verhalen