Doopdiensten poppen op in Nederland, dit weekend meer dan vijftig mensen gedoopt

Terwijl veel mensen eenzaam en depressief zijn, neemt de geestelijke honger in Nederland alleen maar toe. Afgelopen weekend waren er op vele plekken doopdiensten, in baden, meren en op het strand. Revive.nl registreerde al meer dan vijftig dopelingen, maar dat zijn er ongetwijfeld nog een stuk meer. We zetten er enkelen op een rij.

GBG church uit Eindhoven kwam met veertig man samen op het strand bij Den Haag om daar negen mensen te dopen. Evangelist Gijs van Rooijen, betrokken bij deze gemeente, vertelt:

“We zien veel bijzondere bekeringen. Twee mensen die gedoopt zijn komen van het woonwagenkamp en zijn net tot bekering gekomen, iemand anders is afgekickt van een drugsverslaving. Daarnaast waren er mensen met een hindoe-achtergrond, die bevrijd zijn en zich nu lieten dopen. Heel bijzonder!”

“We hebben sinds de uitbraak van de coronacrisis al veertig mensen gedoopt. God is echt sterk aan het werk.”

Apostolic Centre
Ook de kerk ‘Apostolic Centre’ hield een doopdienst aan het strand, waarbij een handvol mensen gedoopt werden. Op de onderstaande video is te zien hoe dit feestelijk gevierd werd.

Werkendam
In Werkendam was er bij Frontrunners Ministries ook weer een doopdienst. Waar ze twee weken geleden nog 17 mensen doopten, waren dat er afgelopen zondag meer dan dertig.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen