Drie mensen genezen in Vitamin Shop in Almere: “Dit is ongelofelijk”

Een enorm bijzonder verhaal in de Vitamin Shop in Almere! Evangelist Todd White ging daar heen om vitaminen te kopen, en raakte aan de praat met de verkoopster. Het gevolg: drie mensen werden genezen en twee mensen gaven hun leven aan Jezus.

Todd White vroeg aan het meisje of ze in God gelooft. De dame zei dat ze atheïst is en geen geloof heeft. Todd vertelt: “Op een gegeven moment vroeg ik of haar broer pijn in zijn schouder had, want dat hoorde ik God zeggen.” Toen ging het meisje direct haar broer bellen en het bleek te kloppen.

Ondertussen vertelt Todd White dat het allemaal begint met ‘een dwaas durven zijn voor Jezus.’ “Veel mensen willen geen dwaas zijn, maar het is de opdracht van Jezus. Pas dan ga je dingen zien gebeuren. Zonder risico kan je geloof niet groeien.”

De broer van de verkoopster geeft aan dat hij pijn heeft bij zijn schouder. Ook vertelt hij dat hij niet in God geloofd. Vervolgens vertelt Todd White hoe God zijn leven op radicale wijze heeft omgegooid. 

“Ik ga nu voor je bidden”, zegt hij. Na een gebed voor genezing, geeft de jongen aan dat het warm is bij zijn schouder. “Weet je waar dat vandaan komt?”, vraagt Todd White. “Van Jezus”, antwoord de jongen. Hij klinkt zeer opgetogen. 

Vervolgens heeft Todd nog een woord, namelijk dat de moeder van de kassière pijn heeft in haar nek. Ook dat blijkt te kloppen. “Kun je haar bellen”, vraagt hij. Daarnaast is er nog een woord dat ze pijn heeft in haar voeten. Dat blijkt te kloppen. Todd White vertelt dat dit heel normaal is voor een christen. “Als ik gemeenschap heb met de Heilige Geest, dan gaat Hij ook vanzelf spreken.”

 Vervolgens begint hij door de telefoon voor de vrouw te bidden voor haar voeten, en voor haar man voor zijn nek. “In Jezus naam, bid ik voor genezing voor elke pijn. Alle pijn eruit, nu!” Als het goed is voel je nu hitte, zegt hij. Dat blijkt te kloppen, ze voelt tintelingen en warmte. “Het tintelt nu heel erg”, zegt ze na het tweede gebed. Alle pijn is verdwenen, ze kan zelfs stampen op de grond.

Aan het eind vraagt Todd aan de moeder of ze Jezus wil aannemen. Dat wil ze, en zo bidden ze het zondaarsgebed via de telefoon. Ze is overweldigd, evenals haar dochter in de winkel, die vol enthousiasme aanziet wat er allemaal gebeurt.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen