Duitse tieners getuigen van aanraking God bij opwekkingsbijeenkomst in Nederland: “Ik ervaar zoveel vrijheid in God!”

Drie jonge gasten, een van 20 en twee van 19 jaar uit Duitsland, kwamen naar Nederland om bij de conferentie met Kathryn Krick en Tom de Wal te zijn die kortgeleden plaatsvond. Ze zijn zo aangeraakt door de aanwezigheid van God dat ze daarna bij een bijeenkomst van Kathryn Krick in Zwitserland een prachtig getuigenis hebben gedeeld. Dat deden ze met stralende gezichten en een Bijbel in de hand. Het is bijzonder te zien hoe God de jonge generatie met zijn vuur aanraakt en hen opricht.

“Ik ervaar zoveel vrijheid in God”, vertelt een van hen met een brede lach. “Terwijl ik op mijn stoel zat – ik hoefde niet eens naar voren te gaan, ik voelde gewoon zoveel vrijheid van God.” Hij vervolgt hoe Kathryn een voorbeeld voor hen is om God radicaal te volgen.

Uit de duisternis
Een ander vertelt: “Ik had geen goed leven. God heeft me echt uit de duisternis getrokken. Hij heeft mijn gebroken hart genomen en gezegd: ‘Ik houd zoveel van je’. Het is een proces, maar Hij zei tegen me dat Hij me al kende voordat ik geboren was en dat Hij een plan voor mijn leven heeft.”

De derde jongen besluit: “Ik wil God danken. Het is bijzonder een vrouw van God te zien die net zoals in de Bijbel, de zalving van Jezus heeft en wandelt in de dingen van God. Door de glorie van God kunnen we in de wegen van de Heer wandelen.”

Bekijk hier de video met het getuigenis:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen