Duizenden christenen in Texas zien bij openluchtevent bekeringen en wonderen: “Gods kracht is hier”

Duizenden waren er getuige van dat God dit weekend in Texas wonderen verrichtte tijdens het opwekkingsevenement “Let Us Worship” van Sean Feucht. Feucht en zijn team, waaronder Dr. Charles Karuku van International Outreach Church, zetten zaterdag hun podium op in een zandveld in Lubbock, waar mensen werden bevrijd van zonde en werden genezen van handicaps, schrijft CBN.

“Vijf mensen werden bevrijd van homoseksuele gevoelens (de meesten kwamen backstage naar mij toe). Ze kwamen naar Lubbock, Texas, schreeuwend om opwekking,” schreef Dr. Karuku op Facebook. “Altaren stonden vol met mensen die hun leven aan Jezus gaven. We baden voor de zieken. Een 61-jarige doof geboren vrouw die voor $ 8000,00 aan hoortoestellen had, werd door God genezen. Een 27-jarige doofgeborene met meerdere operaties die het niet verhielpen, kreeg zijn gehoor terug.”

Opwekking
De opwekking verhuisde zondag naar Fort Worth, waar duizenden gelovigen naar de Mercury Culture Church kwamen. Feucht drong er bij de aanwezigen op aan om om de Heilige Geest te bidden om kracht en moed naar de kerken van Amerika te sturen.

“Laten we de Heer nu om de doop van de Heilige Geest vragen om ons in staat te stellen met vrijmoedigheid vervuld te worden”, verklaarde Feucht.

Het tweede deel van de eredienst van zondag vond plaats op een parkeerplaats van Toys R Us in Fort Worth, waar talloze anderen naar buiten kwamen om meer over Gods waarheid te horen.

Legers van de aarde
Feucht las voor uit Psalm 2: 2 terwijl hij aan het publiek uitlegde waarom ‘de legers van de aarde tegen de legers’ van de levende God optrekken.

“Het probleem dat we nu hebben in de cultuur… is niet dat ze zich tegen het geslacht richten, maar dat ze aan het beeld van God komen”, zei Feucht. “Hij heeft mannen en vrouwen anders gemaakt. Ze proberen daarbij scheiding te maken tussen wit en zwart. Ze proberen de kerk te sluiten en ons de mond te snoeren.”

Verandering
De aanbiddingsleider voegde eraan toe dat hij gelooft dat er verandering komt in de kerk en in Amerika. “De politieke geest in Amerika is bedoeld om je mee te slepen, maar de Koning zal het hebben zoals Hij het wil. Ik geloof dat er een nieuwe manier van leiderschap komt in de kerk en in de politiek.”

n

Feucht gaat door tijdens dit moeilijke seizoen en zegt dat de kerk moet blijven opstaan ​​en de oplossing moet worden in een poging herstel te brengen voor de moedelozen en zwaarmoedigen.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen