Echtpaar gehoorzaamt God in moeilijke omstandigheden en ziet wonderlijke voorziening ‘als puzzel in elkaar vallen’

In een video van Evangelisch Centrum Europoort getuigt een echtpaar van wel heel bijzondere voorziening voor hun vakantie. Ze vertellen:  “Vorige zomer wilden we graag op vakantie; kamperen in Italië. Afgelopen jaren hebben we dat heel vaak gedaan, maar zag het ernaar uit dat het dit jaar helaas niet door zou gaan om financiële redenen. Daar baalden we ontzettend van.” 

Tienden
Ze besloten ervoor te bidden en kregen uiteindelijk de indruk om tienden te gaan geven. “Dat deed zeer, want dat hadden we eigenlijk niet en we wilden het eigenlijk ook niet. Maar we hebben het toch gedaan en daar is iets heel moois uit voortgekomen.

Van vrienden van wie we het totaal niet verwachtten en die we niet vaak zien, kregen we een gift van vijfhonderd euro, puur voor de vakantie. Ze hadden van God te horen gekregen dat ze ons dat moesten geven en deden dat dus.”

“Toen dachten we: dit is duidelijk, we moeten gewoon gaan.”

Twijfel
Eerst twijfelde het stel nog of ze wel of niet zouden gaan, “het is toch wel een beetje eng, dat soort dingen”.  Maar nog geen dag later kregen ze opnieuw een gift, nu van andere vrienden. “Toen dachten we: dit is duidelijk, we moeten gewoon gaan. Dus we boekten, pakten alles in en zijn gegaan.”

Wonderen
Bij aankomst in Italië gebeurden er nog meer bijzondere dingen. Profetische woorden die eerder over hun zoontje uit waren gesproken, zagen ze realiteit worden: “De woorden waren onder andere dat hij niet bang is voor mensen en een open karakter heeft. Dat zagen we heel mooi realiteit worden door de dingen die hij in Italië deed.” 

In Italië ontvingen ze ook nog een derde gift. “Daardoor waren onze vakantiekosten helemaal betaald. Het is iets wat we nooit vanuit onszelf zouden kunnen bedenken. Het is niet altijd even makkelijk, want we hebben nog steeds financiële uitdagingen. Maar God doet heel veel wonderen in ons leven op dat gebied.”

Stap uit!
Wat het stel door dit getuigenis vooral aan mensen mee wil geven: “Laat je niet blokkeren door onverwachte dingen. Wij hebben ook weleens momenten dat we twijfelen, omdat er dan ineens iets op ons pad belandt wat onverwacht is. Maar als we terugkijken naar de afgelopen jaren, zien we dat God zo’n mooi plan heeft en alles zo mooi als een puzzel in elkaar zet.

“als we terugkijken naar de afgelopen jaren, zien we dat God zo’n mooi plan heeft en alles zo mooi als een puzzel in elkaar zet.”

We mogen steeds weer terugkrijgen wat we geven. Met dit getuigenis willen we je bemoedigen om uit te stappen in wat God voor jou in petto heeft. Hij spreekt tegen je; Hij zegt tegen je wat je moet doen, wat Hij van je verwacht en van je vraagt. Hij heeft echt zoveel mooiere dingen in het leven en mooiere wegen voor je dan je zelf kunt bedenken. Stap uit en zie wat God voor je kan doen in jouw leven. Wij dagen je hierbij uit!” 

Bekijk de video van het getuigenis hier: 

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen