Echtpaar stopt per direct met roken na gebed

Een echtpaar uit Leiderdorp stopte afgelopen zomer radicaal met roken nadat christenen voor hen baden. Dat vertelt de vrouw van het stel in de onderstaande video van de kerk PowerCity in Leiderdorp.

Vanwege de corona-uitbraak organiseerde de kerk in de zomer een speciale drive-thru, waar je met je auto doorheen kon rijden om gebed en een voedselpakket te ontvangen. Het echtpaar, verslaafd aan roken, was er ook.

Wonder
Ze vertelt in de video: “Op 24 augustus zijn mijn man en ik drie maanden gestopt met roken. Dit is een groot wonder dat we al jarenlang wilden zien gebeuren.”

“Het wonder komt door middel van gebed”, zegt ze. “Een vrouw zag mij met een sigaret in mijn mond en vroeg: ‘U komt voor een voedselpakketje, maar wilt u ook stoppen met roken?'”

“Toen begonnen ze te bidden voor mijn man en ik en daarna gebeurde er een wonder. We konden stoppen met roken.”

“Toen begonnen ze te bidden voor mijn man en ik en daarna gebeurde er een wonder. We konden stoppen met roken. Ik zie hoe sterk het gebed is. Ik ben God super dankbaar en ook de vrouw die voor ons bad, dat het wonder is gebeurd.”

Jesus Christ is the cure to EVERY addiction!!! We thank God for this amazing miracle He has done in this woman’s life. We know that He can do it again! If you are struggling with an addiction, believe that you can be set free! The battle has been won! Receive your freedom now in Jesus name!—-Jezus Christus is de genezing van ELKE verslaving!!! We danken God voor dit geweldige wonder dat Hij heeft gedaan in het leven van deze vrouw. Wij weten dat Hij het opnieuw kan doen! Als je met een verslaving worstelt, geloof dan dat je vrij gezet kan worden! De strijd is gewonnen! Ontvang nu jouw vrijheid in Jezus naam!

Posted by Power City on Monday, October 12, 2020

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen