Een beweging van God onder jongeren van de Betteld

Elk jaar komen honderden jongeren samen bij de betteld in Zelhem om vakantie te vieren maar ook om samenkomsten te bezoeken en te groeien in hun geloof. Evangelist Daniël van Deutekom was ook aanwezig, hij vervulde een rol in het ministry team en zag mooie dingen gebeuren.

Bijzondere gebeurtenissen

Daniel vertelt op zijn facebook account dat tientallen jongeren zijn bevrijd en genezen, jonge kinderen verstonden de stem van Jezus en profeteerden over elkaar. Je ziet dat God machtig aan het werk is in ons land. Jongeren gaan het evangelie leven en uitdelen.

Posted by Daniël van Deutekom on Saturday, July 25, 2020

Sommigen van hen vertelden aan bezoekers het evangelie en baden voor mensen.

Mac Donalds ontmoet Jezus

Na afloop van een intensieve week gingen een aantal jongeren naar de Mac Donalds, niet alleen voor een lekkere hamburger maar ook om Jezus te laten zien aan de werknemers en bezoekers van de Mac Donalds. Jelmer Visscher nam zijn gitaar mee en begon te aanbidden, wat resulteerde in een golf van worship wat de Mac Donalds in ging. Sommigen van hen vertelden aan bezoekers het evangelie en baden voor mensen. Jongeren stonden in vuur en vlam en gingen er echt voor aldus Daniël van Deutekom.

De kerk van Jezus Christus heeft de kerk gebouwen verlaten! En trekt de steden in om in de openbaarheid de koning der koningen te aanbidden! 🙏🏻😭🔥 Come Lord Jesus!

Posted by Jelthe Kloens on Sunday, July 26, 2020

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen