‘Een dag van opwekking in Amerika’, duizenden Texanen rennen naar het altaar om Jezus aan te nemen

Aanbiddingsleider Sean Feucht en zijn “Let Us Worship” -team hebben het afgelopen jaar door de VS gereisd met de overtuiging dat niets de kerk kan stoppen om Jezus te aanbidden. De komende zomer noemen ze ‘de zomer van opwekking’, waarbij ze de naam van Jezus willen verheffen in 34 steden, in 15 staten, in tijdsbestek van 87 dagen.

Let Us Worship is sinds donderdag in Texas, waar jong en oud, uit verschillende sectoren van de samenleving, naar buiten zijn gekomen om samen te aanbidden en zich te verheugen in God. De bijeenkomst begon in Corpus Christi, waar 5.000 mensen arriveerden, klaar om God te ontmoeten.

“Het is echt, wat God doet, is echt”, zei Feucht in een video. ‘Het is waanzinnig wat de Heer nu uitstort. Het altaar is volgepakt en het is voornamelijk Gen Z en God vernieuwt ze voor opwekking. Hij vult ze met identiteit.’

De mensen die het altaar overspoelden met een vol hart voor de Heilige Geest, kozen ervoor om hun pijn, verslaving en gebrokenheid achter zich te laten.

“Het is een dag voor opwekking in Amerika”, voegde Feucht eraan toe. “God doet het. Ik voel dit vuur in mijn hart. God beweegt op een soevereine manier.”

Vrijdag reisde Feucht naar Houston, waar de menigte weer tot leven kwam, ondanks pogingen van demonstranten om aanbidders af te leiden en bang te maken.

Wonderen
Het licht maakte plaats voor de duisternis en ‘God zette de gevangenen vrij.’ Wonderen gingen de hele nacht door, omdat zovelen tot tranen toe bewogen waren terwijl ze zagen hoe God de gebrokenen van hart genas.

Vol met gebed en lofprijzing voor de Heilige Geest, zongen, dansten en ervoeren duizenden mensen Zijn onmiskenbare liefde.

En aanbidders met een hernieuwd geloof huilden met een vreugdevol hart.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen