Een kliniek in een melaatsendorp

Al sinds jaar en dag bezoeken we elk jaar een melaatsendorp, waar we ze voorzien hebben van aangepast schoeisel, kleding, tandpasta, zeep, zalf, voedsel, etc. Het is altijd ontroerend om deze mensen te ontmoeten, hen te omhelzen en voor ze te bidden. Ambrosius, is één van hen. Hij is een oudere man en bijzondere vriend, die altijd zingt over Jezus en anderen bemoedigt. Ik ben meestal erg ontroerd als ik de erbarmelijke omstandigheden zie waarin deze mensen verkeren. Nu vroeg één van onze sponsors of we ook niet een afdeling bij het ziekenhuis kunnen bouwen voor de melaatsen. Helaas wordt hen niet toegestaan hun melaatsendorp te verlaten. 

Tekst: Jaap Dieleman

En daarom heeft die vriend, uit liefde voor deze lepralijders geld gedoneerd om een kliniek in het melaatsendorp te bouwen, waar er twaalf van zijn in dit gebied. Als God voorziet, wil hij helpen om straks in alle twaalf dorpen een zorgkliniek te bouwen voor deze mensen. Een kliniek kost € 50.000,- en de eerste is al gedoneerd en wordt binnenkort gebouwd. ​We zijn overweldigd door dit royale gebaar van deze vriend, zodat we vele honderden melaatsen straks ook goede medische zorg kunnen geven. Commentaar is niet nodig want de beelden spreken voor zich. Wat een zegen dat we dit voor hen kunnen doen.

  

Bent u geraakt door dit project, en wilt u bijdragen. Weet dan dat uw bijdrage van harte welkom is om hen namens u te kunnen zegenen en te helpen.
Klik hier om te doneren

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen