Een tien minuten lange omarming van God, voor jou

“God houdt van jou. Hij is de Vader naar Wie je je leven lang gezocht hebt.” Wil je God dieper leren kennen als jouw Hemelse Vader? Luister eens naar deze video waarin Barry Adams van fatherheart.tv woorden recht vanuit het Vaderhart van God spreekt.

“Als iets diep binnenin je resoneert met een verlangen om God intiemer te leren kennen als jouw Hemelse Vader, vraag Hem dan je te helpen in aanraking te komen met het kind in jou dat het eenvoudigweg nodig heeft geliefd te zijn.”

Kostbaar
“Diep binnenin je is er nog steeds het kind dat hiervoor gemaakt is. Het kind dat het nog steeds nodig heeft geliefd te worden. De waarheid is, dat de kleine jij nog steeds voortleeft. En die kleine jij heeft nog steeds geloof en hoop, want je bent geboren met een vertrouwend hart.

Dat is hoe God je heeft geschapen. En hier op deze plek, op dit moment, kan vertrouwen hersteld worden in jouw kostbare hart. … Het is tijd om thuis te komen.”

Open je armen en je hart en bereid je voor op een tien minuten lange omarming van God als je onderstaande video bekijkt:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen