Elf tieners laten zich spontaan dopen tijdens zomerkamp: “We noemen het een Youth Revival!”

Bij een ‘SummerCamp’ van City Life Church Den Haag werden deze zomer maar liefst elf tieners en ook nog twee mensen van de leiding gedoopt. “Het was een bijzondere tijd. Veel kinder- en tienerlevens zijn veranderd door de grootheid, liefde en kracht van God”, schrijft een van de medewerkers. “De doopdienst was ook nog eens ongepland.”

“Tieners die tongentaal ontvangen, tieners die elkaar de handen opleggen en de wonderen onder hun handen zien gebeuren. Dopelingen, ontelbare getuigenissen aan het einde van het kamp, meer vrijheid in Jezus en meer liefde voor Hem. We noemen het met ons team een Youth Revival!”

Het was een waar feest en zoals ze zelf op Facebook beschreven: ‘feest in de hemel’. Iedere jongere vertelde kort en duidelijk waarom hij/zij ervoor koos om voor Jezus te leven. Hieronder hebben we een aantal van deze prachtige getuigenissen voor je uitgelicht:

 1. “Het was totaal niet mijn plan om me te laten dopen, maar woensdag is alles veranderd. Ik heb God voor de eerste keer ontmoet. Hij gaf me zo’n goed gevoel. Toen heeft iemand voor me gebeden en dat gaf de doorslag. Daarom sta ik hier.”

2. “Ik laat me dopen, omdat ik weet dat God altijd voor me klaar staat en me altijd zal steunen, elk moment van de dag. Daarom wil ik Hem laten zien dat ik 100 procent voor Hem wil gaan.”

3. “Ik ben altijd christelijk opgevoed, maar nu wil ik zelf een keuze maken om mijn leven te beginnen met God.”

4. “Ik ben dankbaar voor jullie allemaal en voor jullie gebeden. God werkt door ons allemaal heen. Ik heb besloten mijn leven verder te gaan met Jezus en God.”

5. “Ik ben christelijk opgevoed, maar ik heb lang moeite gehad met het geloof doordat ik met slechte vrienden omging. Nu wil ik mijn oude leven achter me laten en mijn nieuwe leven beginnen met God.”

6. “Ik wilde heel veel geld verdienen. Ik werkte bij de Albert Heijn en ging naar een ander filiaal om meer uren te maken. Daar werd ik heel ongelukkig. De Connect Boys hebben me raad gegeven en voor me gebeden. God heeft het zo bedoeld dat vrienden belangrijk voor je zijn. Ik wil me laten dopen omdat ik meer te weten wil komen over God en ik wil Hem meer leren kennen.”

7. “De reden dat ik me laat dopen is dat ik vorig jaar en dit jaar tijdens SummerCamp echt het gevoel had dat de Heilige Geest door me heen is gegaan. Daardoor werden ik en de andere boys heel emotioneel tijdens het bidden. Onlangs had ik ook het idee dat de Heilige Geest tegen me zei: ‘Dit is jouw moment om gedoopt te worden’. Ook ben ik zelf bereid om deze nieuwe stap te zetten in dit leven en het avontuur te beleven met Jezus.”

8. “In mijn leven heb ik heel veel liefde en troost ervaren door God. Ik wilde me allang laten dopen, maar heb het altijd uitgesteld. Maar omdat God Zijn leven voor mij heeft gegeven, wil ik ook mijn leven aan Hem geven.”

9. “God ging de laatste jaren steeds meer door me heen werken. Ook merk ik steeds meer dat God aanwezig is in mijn leven. Voortaan wil ik met God leven en mijn oude leven achterlaten. God is goed en Hij doet goed, amen!”

Bekijk hier de video van de doopdienst:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen