Elon Musk over pandemie: “We zijn irrationeel geworden”

De steenrijke miljardair Elon Musk, topman van Tesla en SpaceX, is sceptisch over het wereldwijde coronabeleid en de opkomst van vaccins. Hij zegt ook geen vaccins te zullen nemen. “Ik ben mijn geloof in de mensheid verloren, omdat mensen ‘irrationeel’ zijn geworden.”

Musk is geen christen, maar is een zelfstandige denker die menig globalistisch leider de stuipen op het lijf jaagt. Hij is geen fan van de coronamaatregelen die de wereld sterk beïnvloedt en gaat hierin vaak tegen de stroom in.

Musk gaf aan de coronamaatregelen te zien als een ‘no-win situation’. Maatregelen die zijn vertrouwen in de mensheid hebben geminimaliseerd. Eerder noemde hij quarantaine-maatregelen onethisch en niets anders dan een vorm van huisarrest.

In november 2020 kwam Musk in het nieuws toen hij zijn vraagtekens plaatste bij de corona sneltest. Hij werd vier keer getest op één dag. Twee keer testte hij positief, twee keer negatief. Het ging daar om hetzelfde testapparaat, dezelfde testprocedure, dezelfde verpleegkundige. Zijn commentaar: “Er is iets buitengewoons aan de hand…”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen