Engeland stelt strengere eisen: vaccinatie verplicht voor toegang clubs

Mensen in Engeland die naar events willen waar grotere groepen samenkomen, moeten vanaf eind september volledig worden ingeënt, zegt de Engelse regering. Een negatief testbewijs of immuniteit zijn niet meer genoeg.

Premier Boris Johnson zei maandag op een persconferentie: “Ik wil niet dat nachtclubs weer moeten sluiten zoals ze elders hebben gedaan. Maar het betekent wel dat nachtclubs maatschappelijk verantwoord moeten doen.”

“En ik moet nu opmerken dat tegen het einde van september, wanneer alle 18-plussers de kans hebben gehad om dubbel te worden geprikt, we van plan zijn om volledige vaccinatie de voorwaarde te maken voor toegang tot nachtclubs en andere locaties waar grote mensenmassa’s samenkomen.”

Hoewel over vaccinatie onder christenen verschillend wordt gedacht, nemen veel orthodoxe christenen het vaccin niet om principiële redenen. De zorgen om ingeperkte vrijheden die daaraan verbonden zijn, worden met dergelijke maatregelen voor hen steeds meer reëel.

Reacties

  1. Immuniteit is dus niet voldoende. Je MOET een vaccinatie…. die je krijgt om immuun te worden, toch? Het is duidelijk: het gaat niet om bescherming tegen het virus, maar om onderwerping aan overheid met vaccinatie. De opmaat naar het ‘teken van het beest’, de onderwerping aan de antichrist. En de meeste overheden doen hier aan mee.

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen