Eumir werd bevrijd van ‘een doodsgeest’: “Stromen van geluk en liefde gaan door me heen”

Eumir ervoer lange tijd steeds tegenslagen in zijn leven. Steeds als hij iets ondernam, mislukte het op het laatste moment. Hij vroeg bij House of Miracles, een gemeente in Bodegraven, om hulp. Daar werd hij bevrijd van demonische gebondenheid. Hij deelt zijn getuigenis in een video op de Facebookpagina van House of Miracles.

“Een hele tijd heb ik last gehad van veel tegenslagen in mijn leven”, vertelt Eumir. “Ondanks dat ik altijd positief bleef, lukte het niet. Je onderneemt iets en alles gaat goed, tot op het laatste moment. Dan valt alles weer in elkaar of mensen komen hun afspraken niet na.”

Vloek
Eumir vertelt dat dit lange tijd achter elkaar gebeurde en een vervelende ervaring was. “Ik had echt het gevoel alsof er een vloek over me heen hing”, zegt hij. Vervolgens nam hij contact op met House of Miracles waar een van de leiders hem onderwees en voor hem bad. Daarna werd hij bevrijd van demonische gebondenheid.

Vreugde
“Tot op de dag van vandaag ben ik daar heel dankbaar voor, want ik ervaar heel veel vreugde en positieve energie”, getuigt Eumir. “Stromen van geluk en liefde gaan helemaal door me heen”, vervolgt hij. “God is groot, dat ervaar je steeds weer.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen