David de Vos naar Burkina Faso voor evangelisatiecampagne

Burkina Faso maakt zich wederom gereed voor de evangelisatiecampagne van David de Vos. Van 9 t/m 14 maart 2021 zal David met zijn Go and Tell team duizenden Afrikanen vertellen over de Here Jezus. Net als voorgaande jaren werkt het team samen met de Assemblies of God, het grootste verband van pinkstergemeenten ter wereld.

Strikte coronamaatregelen
Na zeer nauw overleg met de overheid en lokale autoriteiten heeft het Go and Tell team toestemming gekregen voor het evenement dat in de buitenlucht plaatsvindt. David begrijpt dat men zich zorgen kan maken. Hij drukt ons op het hart dat de coronamaatregelen strikt nageleefd zullen worden en vervolgt: “We voelen ons enorm gezegend: midden in de wereldwijde crisis, waarin de nood naar Jezus groter is dan ooit, krijgen we de gelegenheid om Hem te delen met zovelen!”

“We voelen ons enorm gezegend: midden in de coronapandemie en wereldwijde crisis, waarin de nood naar Jezus groter is dan ooit, krijgen we de gelegenheid om Hem te delen met zovelen!”

Jubileum
Afgelopen januari was het precies 100 jaar geleden dat de Assemblies of God hun eerste zendeling naar Burkina Faso stuurde om het evangelie te brengen. Dat jubileum zal samen gevierd worden! Het wordt ongetwijfeld weer een bijzonder evenement waarbij Gods kracht zichtbaar zal zijn.

Wil jij deze missie steunen en ‘mee op reis’ gaan? Doneer dan een gift via https://goandtell.nl/burkinafaso Jullie hulp is hard nodig voor een revive van het evangelie!

“En Jezus zei tegen hen: “Ga nu de hele wereld in en vertel het goede nieuws aan iedereen.” ~ Markus 16:15 (BB)

Vergelijkbare artikelen

Reacties

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste verhalen