Evangeliseren in de Bijlmer: Samuël krijgt woorden van God voor deze jongeren

Samuël Boujadi is een vurige christen die graag het evangelie deelt met niet-gelovigen. In de onderstaande video is te zien hoe hij dit weekend naar de Bijlmer ging en daar veel mensen aansprak. Er volgden bijzondere ontmoetingen.

“Zou je voor ons willen bidden dat we gezond blijven?”, vraagt een jongeman aan Samuël. Samuël doet dat en dan vraagt hij of ze God weleens ervaren hebben. Dat bleek niet zo te zijn. Vervolgens bidt Samuël voor hem en de andere jongens die erbij staan.

Hij bidt voor een jongeman, voor herstel in zijn familie en ook voor uitbreiding. Daarna blijkt dat de jongen net een dochter heeft gekregen. Hij vindt het gebed bijzonder.

Verkoper
Ook is er een jongeman met de naam Nathaniël. Samuël ervaart dat deze man geroepen is om te spreken en ook om te verkopen. Hij kan goed mensen overtuigen. Dan blijkt dat Nathaniël verkoper is bij KPN. “Dit is bijzonder, ik ken jou niet, maar God legt mij deze woorden in mijn hart”, zegt Samuël. Het raakte hun hart.

Ook heeft Samuël voor Pakistaanse jongens gebeden die moslim waren. Tevens had hij een woord voor hen en kon hij het evangelie uitleggen. “Ze ervoeren alle drie dat God hen echt wil kennen”, zegt Samuël.

Bekijk de video om het hele verhaal te bekijken.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen