Evangelist Arie de Paauw getuigt van Jezus tijdens ziekenhuisopname en ziet mensen tot geloof komen

Evangelist Arie de Paauw kwam deze week plotseling in het ziekenhuis terecht. Hij moest gedotterd worden en kreeg een stent vanwege een vernauwing in de kransslagader. Dat weerhield hem er echter niet van om te stoppen met evangeliseren en voor mensen te bidden. Op zijn blog schreef hij dinsdag dat hij met twee andere mannen een kamer deelde en voor hen beide mocht bidden voor genezing. Vervolgens gebeurde er iets bijzonders.

Arie: “Ik lig met drie mensen op één kamer. Aan de overkant ligt Frans, die naar huis mag. Hij moet twee nieuwe knieën binnenkort, maar was hier ‘toevallig’ toen hij niet goed werd en voor onderzoek bleef. Zijn zoon is er ook bij.

Ik mag bidden voor genezing voor de knieën van de man. De ene wordt warm, de ander ook. Hij loopt aanmerkelijk beter. Zijn zoon moet aan een knie geopereerd worden. Ook voor hem mag ik bidden. Hij voelt van alles gebeuren.

Als Frans even later naar huis vertrekt, zegt hij nog dat hij beter loopt dan voorheen. God gaat door! Beiden, vader en zoon nodigen Jezus in hun hart uit.”

De evangelist is inmiddels weer thuis en maakt het goed.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen