Evangelist deelt evangelie met BN’ers na tv-uitzending

Evangelist en voorganger Joshua Kotadiny uit Amsterdam zat afgelopen vrijdag bij het programma ‘De Vooravond’ om te vertellen over de ‘oorlog’ die momenteel plaatsvindt onder ‘drillrappers’. Joshua heeft ook in dit wereldje gezeten en coacht nu jongeren.

Live in gesprek bij programma “ de Vooravond”.Samen met actrice Chantal Janzen, Renze Klamer, Fidan Ekiz en misdaad verslaggever Paul Vugts. Over de jeugdbendes en dril rap in de grote steden.#Prime-time #asfaltjungle#GangwarAmsterdam#Jezusindeasfaltjungle#savedcitychurch#geintrappengracevinden

Posted by Joshua Kotadiny on Thursday, September 3, 2020

Na de uitzending was er een borrel, waarbij Joshua op laagdrempelige manier het evangelie deelde met BN’ers. “Ik vertelde op laagdrempelige manier wat God in mijn leven heeft gedaan. Het mooie was dat ze mij heel veel vragen gingen stellen, waar ik weer antwoord op kon geven.”

Rappers
“Ze wilden weten wat ik met die rappers doe. Toen vertelde ik dat ik vanuit mijn geloofsovertuiging met hen werk en hen laat zien dat ze ook kunnen veranderen, net zoals God mijn leven heeft veranderd.”

Later deze week plaatsen we een uitgebreid interview met Kotadiny over zijn werk onder drillrappers. Hij vertelt dan uitgebreid hoe hij nauw contact heeft met grote bendeleiders. “Ik reik als een David Wilkerson uit naar Nicky Cruz-types.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen