Evangelist houdt vrijdag persconferentie in Nieuwspoort om ‘Gewoon Bloot’, al bijna 100.000 handtekeningen

Evangelist Daniël van Deutekom heeft al bijna 100.000 handtekeningen opgehaald om het NTR-programma ‘Gewoon Bloot’ te schrappen, en mag daarom een persconferentie geven bij Nieuwspoort. Die wordt vrijdag gehouden.

Hij licht het toe. “Afgelopen vrijdag ontstond er ophef in ons land wegens het NTR-programma ‘Gewoon. Bloot.’ dat vanaf 21 maart op NPO te zien zal zijn. Wegens deze verontwaardiging besloot ik een petitie op te stellen tegen de uitzending van dit programma. Binnen 24 uur stond de teller al op 40.000 handtekeningen.

Ondertussen naderen we de 100.000 handtekeningen, en dat terwijl ik geen groot netwerk heb en er relatief weinig media-aandacht voor deze petitie is geweest. Het blijkt dat de strekking van deze petitie breed gedragen wordt in ons land.”

“Kinderen kunnen geen onderscheid maken tussen een veilige en een onveilige situatie. Als je een vreemd lichaam ziet, dan is dat onveilig.”

“Om deze grote groep Nederlanders te vertegenwoordigen, zal ik a.s. vrijdag 12 maart van half 10 tot 11 uur ‘s-morgens in Nieuwspoort, te Wandelgangen 1 en 2, aanwezig zijn om de pers te woord te staan. Van 10 uur tot kwart over 10 zal er een persconferentie plaatsvinden. Verder zal ik de petitie overhandigen aan aanwezige parlementariërs en fractiemedewerkers. U kunt aanwezig zijn om mij te interviewen en te woord te staan.”

Bij de persconferentie zullen ook politici aanwezig zijn van FVD, SGP en CU.

Schadelijk
Van Deutekom was woensdag ook bij Family7 om zijn bezwaren verder uit te leggen. Hij vertelde: “Porno is zo schadelijk, vooral op jonge kinderen heeft het een grote invloed.”

“Kinderen kunnen geen onderscheid maken tussen een veilige en een onveilige situatie. Als je een vreemd lichaam ziet, dan is dat onveilig. Maar nu het in de context van school en media gebracht wordt, kunnen ze dat onderscheid moeilijker maken. Dat is heel kwalijk.”

Bekijk hier de aflevering:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen