Evangelist Todd White bidt voor mensen op de Amsterdamse Wallen

Hoewel het steeds drukker wordt op de Amsterdamse Wallen, is het lang geleden dat het zó druk was als in deze video. De tijd voor corona. Evangelisten Todd White en Ben Fitzgerald gingen samen naar de Wallen in Amsterdam, en zagen hoe God daar mensen aanraakte.

Todd White begint: “Normaal droomde ik ervan om hier te komen als drugsverslaafde, want alle drugs was legaal. Het was mijn ultieme wens om naar Amsterdam te komen. Nu ben ik hier alsnog, maar om de Allerhoogste God te dienen.”

Beide evangelisten gingen eerst bidden, en daarna trokken ze naar buiten. In de video is te zien hoe Ben en Todd voor zieken bidden, maar ook aan de ramen staan om daar gebed aan te bieden voor vrouwen. Tevens bidden ze voor een moslim.

Leven aan Jezus
Een erg bijzonder moment volgt als beide heren in een restaurant zitten en de serveerster haar leven aan Jezus geeft. “Ik ben heel blij, ik voel echt iets”, zegt ze opgetogen. Todd White vertelt dat dit gevoel de Heilige Geest is.

“Ik ben heel blij, ik voel echt iets”

Vervolgens komt er iemand vleesproducten afleveren in hetzelfde restaurant, en Todd White voelt dat hij pijn in zijn rug heeft. Hij mag bidden voor de man. Hij schuift het meisje dat zojuist bekeerd is naar voren, en zij bidt voor zijn rug.

Vervolgens komt er nog een kok binnen in het restaurant. Hij heeft pijn in zijn schouder, zijn heup en in zijn been. Die pijn verdwijnt volledig. De heren geven hem ook nog 50 euro fooi. Ook hij geeft zijn leven aan Jezus.

Bekijk de video van deze zeer bijzondere ervaringen in Amsterdam.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen