Evangelist verzamelt meer dan 70.000 handtekeningen tegen ‘Gewoon Bloot’, SGP noemt uitzending ‘walgelijk’

Het tv-programma Gewoon Bloot, dat vanaf 21 maart wordt uitgezonden, zorgt voor hevig verzet. Zowel de SGP, FvD als de PVV vinden het promotie van pedofilie. Ondertussen is evangelist Daniël van Deutekom, ook werkzaam voor Revive.nl, een petitie gestart, waar hij al meer dan 70.000 handtekeningen voor heeft verzameld.

Het NTR-programma is voor zowel veel christenen als niet-christenen shockerend. In het programma mag een groep kinderen vragen stellen aan vijf naakte mensen. Het idee is kinderen te leren „dat ieder lichaam heel normaal is” en dat er „geen perfect lichaam bestaat”.

De SGP wil dat het kabinet een stokje steekt voor de uitzending.

Handtekeningen
Evangelist Van Deutekom licht de handtekeningenactie toe op Facebook. “Zoals de meesten al gehoord hebben ben ik een petitie gestart tegen de tv-uitzending van #gewoonbloot, een tv-programma over naakte volwassenen en kinderen van elf jaar. DAT IS ZO FOUT.”

“De petitie gaat razendsnel. Nu al meer dan 70.000 handtekeningen! Dus mag ik naar de Tweede Kamer om daar te pleiten voor het stoppen van deze normalisatie van naakt bij kinderen. Dat speelt misbruik juist in de hand.”

Klik hier om de petitie te tekenen.

Bekijk hier de video van enkele dagen geleden:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen