Ex-medewerker Planned Parenthood zegt dat abortusgigant trans-kinderen behandelt als ‘geldkoe’

Een voormalige werknemer van Planned Parenthood spreekt zich uit over de financiële voordelen van transgenderactivisme voor de organisatie, meldt CBN News.

De ex-stafmedewerker sprak onlangs anoniem met Abigail Shrier, auteur van Irreversible Damage: The Transgender Craze Seducing Our Daughters, die over de ontmoeting schrijft in haar nieuwsbrief. Shrier zegt dat Planned Parenthood niet alleen meer in de abortusbranche zit – ze worden nu één van de belangrijkste leveranciers van geslachtshormonen.

De vrouw, die als bewijs van haar dienstverband haar salarisstrookje voor Planned Parenthood toont, zei dat haar baan daar bestond uit het verstrekken van hormoonrecepten aan tienermeisjes die zich identificeren als jongens. Terwijl de ex-medewerker nog steeds de abortusagenda van Planned Parenthood steunt, zei ze: “Hun recente rollen in transactivisme zijn weerzinwekkend, en ze graven hun eigen graf.”

Volgens Shrier getuigde ze dat er geen doktoren aanwezig waren om de meisjes te beoordelen in de kliniek waar ze werkte en dat ze niet altijd begeleid werden door een ouder.

Zorgen
De voormalige werknemer zei ook dat de manager van de kliniek die behandelingen met testosteron en andere hormonen uitvoerde ‘geen medische ervaring had’ en dat veel kinderen die werden behandeld, emotioneel en mentaal werden misbruikt.

Ze maakt zich zorgen over de kinderen en zegt: “Kinderen die zich als ‘trans’ identificeren zijn, zijn financiële melkkoeien, en ze worden in de nabije toekomst aan het lijntje gehouden wat betreft vervolgafspraken, bloedonderzoek, consulten, enzovoorts.”

Planned Parenthood in Central and Western New York is duidelijk over de kosten van de transgenderbehandelingen en vermeldt in een pamflet: tussen de $ 90 – $ 270.

Genderworstelingen
CBN meldt verder hoe Jezus mensen met genderworstelingen kan herstellen. Jeffrey McCall leefde ooit als transgendervrouw. Hij vertelde CBN’s “The Prayer Link” dat jonge tieners die worstelen met hun identiteit de waarheid van het evangelie moeten kennen om bevrijd te worden.

“Ik denk dat mensen die gekwetst zijn en mensen die misleid worden door de vijand in de LGBTQ-gemeenschap en in Hollywood worden gebruikt om dingen te pushen die anti-God zijn,”

“Ik denk dat mensen die gekwetst zijn en mensen die misleid worden door de vijand in de LGBTQ-gemeenschap en in Hollywood worden gebruikt om dingen te pushen die anti-God zijn”, zei McCall.

“Ik denk niet dat het de mensen in die gemeenschappen zijn waar we tegen zouden moeten zijn, maar ik denk beslist dat de geest erachter de geest van de antichrist is. Het wil Jezus niet belijden als Heer en niet jouw God bezitten en je eigen ding doen, dus ik denk dat we het spirituele aspect moeten aanpakken om enige beweging te maken in het verminderen van dit alles dat op kinderen wordt gedrukt. ” 

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen