Fausto ontdekte dat God met iedere christen een specifiek plan heeft: “Hij heeft een spannende reis voor je in petto”

Iedereen is geboren met een doel, juist voor tijden als deze, vertelt Fausto Tumolo. Het is Gods wil dat je de bestemming van je leven gaat ontdekken. “Ik heb persoonlijk ervaren hoe God van niets, iets maakte. Ik had geen perspectief meer in mijn leven, maar dankzij Gods genade heb ik een bloeiend gezin, bedrijf en bediening mogen krijgen.” Hij deelt zijn ervaringen in zijn gratis boek: Geboren met een doel.

Fausto Tumolo uit Dordrecht is de oprichter van Stichting Impact Nations For Christ en voorganger van een bloeiende kerk én directeur van een snelgroeiend internationaal opererend bedrijf. En dat, terwijl zijn leven in het slop zat. “Ik had geen hoop meer, mijn leven was vol met verslavingen. Maar als je het koninkrijk van God in stapt, stap je in de mooie bestemming die God voor je leven heeft. God brengt het op een hoger plan.”

Hij schreef hier het boek ‘Geboren met een doel’ over. Iedereen moet weten dat we geschapen zijn met een doel, zegt hij. Iedereen heeft een bestemming. Daarom is het boek gratis te bestellen via: www.geborenmeteendoel.nl 

Geboren met een doel
Fausto vertelt erover. “De boodschap van het boek is dat we hier niet zomaar zijn, maar dat we met een doel geboren zijn. God heeft ons gewild en we zijn uit liefde geschapen met een identiteit in Hem en een geweldige bestemming.”

“De zondeval bracht een grote belemmering in Gods plan voor onze levens, maar God heeft door Christus herstel gebracht. Daardoor mogen we bestemmingsvol wandelen. Hoe je leven er ook uit mag zien, of je rijk bent of arm, of wat je culturele achtergrond ook is, God heeft een hoopvolle toekomst voor je klaarliggen.”

Fausto vertelt hoe je hier als gelovige in kunt groeien. “Het begint ermee dat je beseft dat God van je houdt en een relatie met je wil. Dan ga je vanzelf ontdekken wie Hij is en ook zijn plannen met je leven. Als eerst is het Gods plan dat je in gemeenschap leeft met Hem en een leven van aanbidding leidt, maar vervolgens mag je ook uitwerken wat God in je leven heeft gelegd. Dwars door ook moeilijke tijden heen.”

Aan de hand van eigen levenslessen en Bijbelse verhalen als die van onder anderen Jozef, Abraham of Esther laat hij zien hoe mensen, door veel moeilijkheden en uitdagingen, hun bestemming bereikten door God te volgen. Daar hoorden ook geweldige doorbraken bij, die ze in het natuurlijke nooit hadden kunnen zien gebeuren. “We mogen geweldige overwinningen behalen als je ontdekt wie je bent in God.”

Hoopvolle toekomst
Fausto vertelt dat hij deze ‘theorie’ praktijk zag worden in zijn eigen leven. “Ik was niet tevreden met mijn leven, ik probeerde de leegte die ik ervoer te vullen met de dingen van deze wereld. Mijn leven met drugs, uitgaan en alcohol bracht me geen voldoening. Totdat ik ontdekte dat mijn Schepper mijn Vader is. Toen gingen de deuren open.”

“Van een kansloze toekomst, ben ik overgegaan naar een hoopvolle toekomst met een gezin, een internationale bediening en internationaal opererend bedrijf in de scheepvaart. Ik leerde samen met de Heilige Geest hoe je bewust God kunt leren betrekken bij alle facetten van het leven.”

“Voor veel gelovigen is het leven vaak ook een wachten totdat je in de hemel komt. Maar daarmee heb je de spannende reis die God voor je op aarde heeft gemist.”

We zijn geschapen met een bestemming. 
“Toen ik na mijn bekering vanuit de liefde van God mocht leven en besefte dat Jezus ons niet als wezen achterliet, maar ons de Heilige Geest schenkt als leidsman en trooster, dan verandert dat alles.”

“Het leven als een nieuwe schepping, waarbij God zich wil manifesteren in elk gebied van je leven: dat is geweldig. Overal waar je wandelt, is God erbij. Hij opent deuren en voorziet.”

“Daarom is het belangrijk om de hoop nooit op te geven. Als we in de moeilijkheden vooruit blijven kijken, vanuit het koninkrijk, dan zie je dat God je wil blijven zegenen. Ik ben nu 17 jaar verder en ik ben God zo dankbaar. Elke jaar mogen we een geweldige groei ervaren op elk gebied van ons leven.”

Je bestemming ontdekken 
Door het lezen van het boek  ga je ontdekken wat Fausto ’s leven veranderd heeft, en door het toepassen van deze principes zult je groeien tot een leven met een doel!

Bestel je gratis boek vandaag nog via: www.geborenmeteendoel.nl 

Ontdek de bestemming van je leven! 

Steun de missie van Revive!
Help onze impact te vergroten!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen