Florens van der Spek blikt terug op BEAU-rel: ‘Natuurlijk heeft God hem vergeven’

Jezus Leeft-leider Florens van der Spek blikt nuchter terug op de rel die ontstond aan tafel bij het tv-programma BEAU, waarbij de presentator hem maande om ‘zijn kop te houden.’ “Ik heb niet het idee dat ik onbeschoft ben behandeld.”

De presentator van PowNed vraagt aan Van der Spek of het niet raar was dat hij discussieerde met top-wetenschapper André Kuipers. Dat vindt Florens niet. “Bij God is er geen aanziens des persoon.

Natuurlijk is niet iedereen hetzelfde en ik ben inderdaad geen wetenschapper. Maar ik ben wel een persoon die het recht heeft om zelf te beslissen wat er met mijn lichaam gebeurt.”

“Ik heb gisteren nog heel fijn gesproken met Beau, het is belangrijk dat hij geen vergeving vindt bij mensen maar bij de Heere Jezus.”

“Ik kies ervoor om gezond te eten en ik kies er ook voor om geen vaccin te nemen. André maakt daar andere keuzes in. Maar dat maakt me niet minder dan hij. Wie is André tegenover God?”

Vergeving
Vervolgens krijgt Florens nog de opdracht om iets vanuit de Bijbel mee te geven aan Beau. Hij vertelt. “Ik heb gisteren nog heel fijn gesproken met Beau, het is belangrijk dat hij geen vergeving vindt bij mensen maar bij de Heere Jezus.”

“Natuurlijk heeft God hem vergeven, dat staat in de Bijbel. Daarbij heb ik niet het idee dat ik echt onbeschoft ben behandeld.”

Tot slot krijgt ook de presentator een Bijbel mee naar huis.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen