Franks leven liep op rolletjes, maar toch miste hij iets

Frank speelde in een voetbalteam, waar hij veel voldoening uit haalde, gezelligheid en vrienden. Eigenlijk liep zijn leven op rolletjes. Maar als hij zich afvroeg: Ben ik nou echt gelukkig? kon hij daar niet een volmondig ja op zeggen. In een video op het Youtube kanaal van Xpedition Glory deelt hij zijn verhaal.

Frank: “Ik miste nog iets in mijn leven, maar wat het precies was dat wist ik niet. Totdat ik een keer op een zondagavond hier in de dorpskerk zat. De dienst was nog niet begonnen, ik zat midden in de kerk en ervoer gewoon een hele fijne rust. Ik zei: God, dank U wel dat ik hier mag zijn want ik vind het fijn hier.”

“Het was zo’n klein en simpel gebedje maar god antwoordde meteen. het was een pure, volmaakte liefde wat ik daar ervoer.”

“Het was zo’n klein en simpel gebedje maar op dat moment antwoordde God meteen. Ik werd overladen met zo’n enorm mooi gevoel, het werd letterlijk warm in mijn borst en mijn buik. En het was een gevoel wat niet menselijk is. Het is moeilijk te omschrijven wat ik echt ervoer, maar was het meest in de buurt komt is echt een pure, volmaakte liefde.”

“In die tijd had ik totaal geen vroom leven, maar midden in die tijd liet God me zien: Ik hou van jou en Mijn liefde is groot voor jou. Toen werd ik zo emotioneel. Vanaf dit moment wist ik echt dat God bestaat en dat Hij echt van me houdt.”

Bekijk hier de hele video:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen