Gebedswandelingen rondom het nieuwe Tweede Kamer gebouw van 16-22 augustus 2021

De komende jaren is de Tweede Kamer gehuisvest in een nieuw gebouw aan de Bezuidenhoutseweg 67. Vanaf maandag 23 augustus zal het gebouw openen en zullen de Tweede Kamerleden, de vertegenwoordigers van het volk, het gebouw betreden.

Tekst: Justice House of Prayer, Den Haag

In de week 16-22 augustus willen wij zichtbaar maken dat God regeert in Nederland. Wij willen het gebouw toewijden aan God en zichtbaar maken dat Hij het is Die voor ons strijdt. Omdat onze God de God van Israel is, willen we dat doen op een Bijbelse wijze, indachtig Jozua 6.

Van 16 tot en met 22 augustus zullen wij stipt om 20:00 uur met een groep gelovige bidders rond het gebouw lopen, startend vanaf de goudkleurige ingang, om zo dit territorium van macht te claimen als Gods domein. We zullen zeven sjofars meedragen. Na afloop van de ronde zullen de sjofars klinken en zullen we met elkaar bidden voor een overheid die trouw is aan Gods Woord.

De zevende dag, op zondag 22 augustus zullen we zeven maal rond het gebouw lopen, zeven maal op de sjofar blazen en al juichend verkondigen dat – met Gods kracht – het volk klaar is om het gebouw in te nemen. Zo willen we God verheerlijken en claimen dat Hij zal waken over alles wat de komende 6 à 7 jaar in dat gebouw zal gebeuren.

Kom je ook meelopen en meebidden? Je bent van harte welkom op 16 tot en met 22 augustus om 20:00 uur aan de Bezuidenhoutseweg 67, bij de hoofdingang.

Johan den Hartogh & Eppo Bruins

Met een gebouw dat in de volksmond de “Apenrots” heet, direct gelegen naast Nieuw-Babylon, met een nieuw ontworpen ingang met gouden poorten, lijkt er alle reden te zijn om de heerlijke naam van Jezus uit te bidden over die vierkante kilometer en te proclameren dat er maar één stad is met gouden poorten, de stad van vrede, recht en waarheid – en dat is niet Den Haag.gebed

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen