Gebruik het boek ’40 dagen met Jezus’ in de 40dagentijd

Ga jij of gaat jullie kerk iets doen tijdens de 40dagentijd? Misschien ook mooi om het boek ’40 dagen met Jezus’ te gebruiken? Individueel of met een groep. 

Hieronder wat meer informatie. Het boek ’40 dagen met Jezus’ heb ik samen geschreven met 40 andere auteurs. In het boek vind je ook 40 prachtige foto’s en pagina’s om aantekeningen te maken. 

Normaal start de 40 dagentijd op Aswoensdag. En duurt deze periode 46 dagen omdat ze de zes zondagen niet meerekenen. Als je het boek ’40 dagen met Jezus’ gaat gebruiken kan je starten op maandag 7 maart 2022. Je leest het boek dan echt 40 dagen achterelkaar. En je verdiept je in 40 kenmerken van Jezus. Elke dag een andere. Deze 40 dagentijd eindigt op zaterdag 16 april. Op zondag 17 april is het Pasen! 

Het boek is te gebruiken in combinatie met het leesplan ’40 dagen met Jezus’ in de Bijbel App van YouVersion. (Binnenkort beschikbaar).

Ondertussen zijn er ruim 300 boeken besteld in de voorverkoop. Vanmorgen kwamen daar nog 120 boeken bij. Twee scholen gaan alle jufs en meesters een boek geven! Omdat er een verlangen is om Jezus beter te leren kennen. 

Klik hier om het boek te bestellen. Klik hier voor meer informatie over de 40dagentijd.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen