Gemeentelid Hillsong, Bella Taylor Smith, wint ‘The Voice’ Australië

Bella Taylor Smith, een gemeentelid van de megakerk Hillsong, werd zondag gekroond tot winnaar van ‘The Voice’ Australië. Ze won samen met haar coach, Guy Sebastian, die ook een belijdend christen is. Dat meldde The Christian Post.

De 23-jarige zegevierde na haar krachtige duet met Sebastian van Andrea Bocelli’s “The Prayer”. Smith, die zanglerares is, was vol emotie toen presentator Sonia Kruger haar aankondigde als winnaar van de wedstrijd. Haar prijs omvat het ontvangen van een platencontract bij EMI Music en $100.000,-.

Dankbaar
“Ik kan het gewoon niet geloven, ik ben zo dankbaar”, zei Smith. Ze vervolgde: “Ik kan niet wachten om te zien welke geweldige dingen me te wachten staan. Ik ben jou (Sebastian) echt dankbaar, ik ben dankbaar voor iedereen die heeft gestemd en voor mijn mooie familie, van wie ik hou.”

Sebastian, die naar verluidt ook banden heeft met Hillsong, voegde toe: “Ik ben zo trots. Er staan zoveel mensen die het verdienen op het podium, maar jij bent speciaal, Bella. Treed naar buiten en maak er wat van. Ik weet dat je dat zult doen.”

De zangeres, die haar tijd in de show gebruikte om verschillende op geloof gebaseerde liedjes te zingen, zong vervolgens haar nieuwe single ‘Higher’.

Bekijk hier de video van Bella’s nieuwe single:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen