Genezingen bij ‘#LaatOnsAanbidden’ in Amersfoort

Anderhalve week geleden was er een aanbiddingsavond in Amersfoort, de tweede keer dat #LaatOnsAanbidden een dergelijke avond organiseerde. Er kwamen wederom mensen bijeen om God te aanbidden en Zijn Naam groot te maken. Evenals tijdens de vorige aanbiddingsavond in Den Haag, vonden er diverse genezingen plaats en werden mensen door Gods liefde en kracht aangeraakt.

Er waren ongeveer 200 mensen bijeengekomen en online keken er duizenden mensen mee. Naast de aanbidding werd er ook tijd genomen om voor genezing te bidden, onder andere voor mensen met nek- en rugpijn. Vervolgens kwamen er diverse mensen naar voren om te getuigen van een genezingswonder. Een van de bijzondere getuigenissen was van een vrouw die overreden was door een vrachtwagen, waardoor deze vrouw een prothese heeft. Haar armen kon ze niet omhoog bewegen, maar na het gebed kon ze haar armen volledig vrij bewegen.

De organisatie deelt op Facebook dat ze op dit moment bezig met de uitbreiding van hun team, om nog meer impact te kunnen hebben met de bijeenkomsten. Wanneer de volgende bijeenkomst zal zijn, is nog onduidelijk.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen