Geniet na van de openluchtdiensten – in Giessenburg en daarbuiten

Revive.nl was zondagmiddag live aanwezig bij de openluchtdienst in Giessenburg. We zonden het uit in samenwerking met United7. De dienst werd geleid door evangelist Arjan Baan en de aanbidding verzorgde Christian Verwoerd.

De dienst werd door honderden mensen, veelal jonge gezinnen, bijgewoond. De enorme verscheidenheid aan (kerkelijke) achtergronden die deze mensen hebben, was weer zeer bijzonder om te zien.

Uddel
In Uddel kwam een grote groep, van honderden christenen samen in de openlucht. Jan Durk Wierda leidde de aanbidding en plaatste een mooie, korte impressie online:

Prachtige solo 'voetstappen in het zand'.

Posted by Jan Durk Wierda on Sunday, September 13, 2020

Enter
Gemeente de Reggestroom in Enter – waar zich ook veel christenen bij voegen uit andere gemeenten – kwamen in een mooie groep samen in de openlucht. Geniet van de aanbidding en van de preek, door hier te klikken.

Ouderkerk aan den IJssel
Hart voor Krimpenerwaard organiseerde afgelopen weekend weer een mooie, grote bijeenkomst in het grasveld van Ouderkerk aan den IJssel. Gastspreker was Leander Janse. Bekijk het terug via de onderstaande livestream.

LIVE | Openluchtsamenkomst Ouderkerk aan den IJssel

Livestream openluchtsamenkomst 13-09-2020

Posted by Hart voor de Krimpenerwaard on Sunday, September 13, 2020

Westerhaar
1Life Vriezenveen is één van dé aanjagers van samenkomsten in de buitenlucht. Dankzij de zegen van God, een gedreven team en een enthousiaste leider in de persoon van Richard Grevelink, trekken mensen uit de hele regio hier naartoe. Bekijk de buitendienst, deze keer gehouden in Westerhaar:

Oosterhout
Jubilee Church in Oosterhout kwam samen in een mooie entourage in de openlucht, tussen tenten. Zoran Spasovski sprak tijdens de bijeenkomst. Bekijk de bijzondere samenkomst:

Dit is slechts een greep uit de openluchtdiensten die plaatsvonden in Nederland!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen