Revive podcast #2 met Gerald Troost: aanbidding, Trump en Gods plan met Nederland

In de Revive Podcast vertelt muzikant en aanbiddingsleider Gerald Troost openhartig over zijn hart voor aanbidding. Hij vertelt hoe profetie een groter onderdeel is van zijn werk. Daarnaast spreken we met hem over de rol van Amerika en Gerald’s positie tegenover Donald Trump. En, wat is de toekomst van de Nederlandse kerk?

“Ik denk dat we meer een minderheid worden en onze plek meer zullen verliezen, maar aan de andere kant een beweging van gelovigen die hoop en licht verspreiden. Ik hoor ook profetieën van een laatste revival die zal komen voordat Jezus gaat komen. Daar hoop ik natuurlijk op.”

Check de aflevering via YouTube of klik hier om hem op Spotify of andere podcastdiensten te beluisteren.

In de Revive Podcast interviewt Daniël wekelijks christelijke leidersfiguren die een inspirerende en bemoedigende boodschap te brengen hebben. Ook komen onderwerpen die bij mensen leven langs. De podcast duurt ongeveer een half uur en verschijnt op YouTube en op streamingdiensten als Spotify en Apple Music. —

De Revive Podcast is de officiële podcast van http://Revive.nl​, hét platform voor positief christelijk nieuws! Ons volgen op Spotify of andere diensten? Ga naar: http://Revive.nl/podcast​.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen