Gert-Jan Segers wil geen vaccinatiediscriminatie: “Houd het vrijwillig”

Terwijl er nog veel vraagtekens zijn rondom de risico’s van coronavaccinaties én veel christenen hier principiële bezwaren tegen hebben, worden wereldbewoners in toenemende mate gedwongen om het vaccin toch te nemen. Wil je het niet: dan word je uitgesloten van voorzieningen zoals het zwembad, de sportschool of het vliegtuig.

Als het aan CU-leider Gert-Jan Segers ligt, mag deze dwang er niet komen. “Als het gaat om vaccinatie ben ik op dit moment liberaler dan veel liberalen. We willen geen discriminatie van niet-gevaccineerden; niet in de EU en niet in Nederland”, zegt hij op Facebook.

Segers is de mening toegedaan dat vaccinatie gaat helpen, maar hij wil dat niet opdringen aan Nederlanders. “Het moet áltijd een vrijwillige keus zijn. Ik wil daarom geen dwang en drang. Geen tweedeling van onze samenleving op basis van vaccinatie. En geen discriminatie van mensen die zich niet willen laten inenten.

Hij besluit: “Daarom hebben wij bijvoorbeeld vorig jaar de motie van Wilders die zich uitsprak tegen dwang en drang bij vaccinatie gesteund. (zie https://bit.ly/3uSvKL1).”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen