Getuigenis van Nederlandse archeologe op de Berg van de Verheerlijking in Israël

Op dinsdag 15 december presenteert auteur en Bijbels archeologe Jennifer Guetta haar nieuwe boek LICHTINSLAG vanaf de Berg van de Verheerlijking in Israël. De boekpresentatie is live te volgen vanaf 12:00 uur Nederlandse tijd op Facebook live: https://www.facebook.com/planthopeisrael

Op Chanoeka, het Bijbelse feest van het licht, vertelt Jennifer Guetta haar bijzondere getuigenis vanaf de Berg van de Verheerlijking in Israël om het licht van Jezus te laten schijnen en Hem te verheerlijken.
In haar nieuwe boek LICHTINSLAG onthult Jennifer het geheim van haar bijzondere getuigenis: het verhaal van een Bijbels archeologe die een bovennatuurlijke ervaring heeft met Jezus. In haar boek beschrijft ze hoe ze is aangevallen door een duistere kracht en gered is door Jezus zelf in dromen en visioenen.

Bekijk hier de trailer:

LICHTINSLAG is een bloedstollende waargebeurde thriller van een Bijbels archeologe die ontdekt hoe reëel de geestelijke wereld is – en hoe gevaarlijk.

Op zoek naar de waarheid achter de Bijbel geeft wetenschapper Jennifer Guetta leiding aan opgravingen op Armageddon (de berg Megiddo) in Israël. Dan ontmoet ze een kabbaliste die haar fascinerende informatie belooft. Maar de vrouw die zo warm en liefdevol leek, blijkt duistere kanten te hebben. Al snel worden Jennifer en haar man aangevallen door een levensgevaarlijke bovennatuurlijke macht. In deze diepe duisternis begint een zoektocht die tot een adembenemende ontdekking leidt.

Een verhaal over archeologie en geloof, bevrijding, wonderen en dromen en over Israël en de kerk. Een getuigenis van een joods gezin die de Messias leert kennen in dromen en een profetisch Pesachmaal in 2015 met 400 christenen, joden en Iraniërs in eenheid aan Gods tafel onder een bloedrode maan.

Een waargebeurd verhaal dat hoop geeft voor deze tijd.
Achtergrondinformatie over het boek en bestellingen: https://awestruckbyglory.com/store/product-lichtinslag/

Lichtinslag wordt uitgeven door Uitgeverij Arrowz en is vanaf 10 december verkrijgbaar in de boekhandel en online winkels.  Jennifer Guetta is een Amerikaans-Nederlandse spreker, schrijver en Bijbels archeologe die jarenlang werkzaam was bij opgravingen in Israël. Ze is de oprichter van Stichting Plant Hope Israel. Het is haar verlangen bruggen te bouwen tussen Israël en de kerk.

KIJK op 15 december om 12:00 op Facebook LIVE vanaf de top van de Berg van de Verheerlijking in Israël naar de presentatie van dit bijzondere boek. Facebook live: https://www.facebook.com/planthopeisrael

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen