Gevangenisbediening lanceert Bijbel app: al 1.200 bekeringen

De bediening ‘God Behind Bars’ heeft maar één missie: opwekking zien in de gevangenis. Ze reiken uit naar tienduizenden gedetineerden door heel Amerika en dat heeft al geleid tot vele bekeringen. Met een nieuwe app hopen ze nog meer gevangenen te bereiken voor Jezus.

De PandoApp is een uitgebreide Bijbel app waar je niet alleen de Bijbel kunt lezen maar ook kunt luisteren naar aanbidding en preken van internationale sprekers en aanbiddingsleiders. Gevangenen hebben ook de mogelijkheid gebedsverzoeken in te dienen, waarop ze in contact kunnen komen met mensen die voor hen bidden.

“1.200 gevangenen zijn gered en we zijn nog maar net begonnen.”

Op de Instagram post God Behind Bars: “Let’s go! Tienduizend gevangenen hebben toegang tot de allereerste digitale 24/7 Bijbel in de gevangenis met @pandoapp! 1.200 gevangenen zijn gered en we zijn nog maar net begonnen. We werken eraan om dit jaar 200.000 tablets te sponsoren.”

Ze roepen iedereen op een tablet voor gevangenen te sponsoren, zodat zij de app kunnen gebruiken: “Als God deze missie gebruikt om het gevangenissysteem voor altijd te veranderen, bid dan alstublieft over geven. Wij geloven dat God het opsluitingspercentage kan verlagen met de PandoApp. Stel je dat eens voor? Laten we de wereld veranderen voor Jezus.”

Bekijk het originele bericht op Instagram hier: https://www.instagram.com/p/CMOFlKRDJoN/

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen