God beweegt in Nederland: Amsterdamse kerk doopt 21 mensen

In River Church Amsterdam werden zondag maar liefst 21 mensen gedoopt. De groeiende en bloeiende kerk ziet elke week mensen een beslissing maken voor Jezus, wat resulteert in volle doopdiensten.

Veel mensen die gedoopt werden komen uit de wereld of waren ver weg van God. Mede doordat River Amsterdam ook veel aan straatevangelisatie doet, bereiken ze veel niet-gelovigen.

Emmanuel Owusu Annim, een van de studenten van River Bible Institute, vertelt hoe hij een van de dopelingen tot bekering zag komen.”Ik en mijn broer Krystian Sawicki ontmoetten dit stel een maand geleden toen we het evangelie predikten op straat.”

Winkelen
“De vrouw bad en riep een tijdje tot God om hulp vanwege iets dat in haar leven gebeurde. Dus die dag besloten ze om te gaan winkelen in een andere stad waar ze normaal gesproken wonen. We ontmoetten hen daar in de straten van Amsterdam, we predikten tot haar en baden voor haar en haar man! Jezus deed de rest en vandaag werd dit geweldige stel gedoopt!! Ere zij God!” 

Emmanuel doet nog een oproep: “Blijf het evangelie prediken en verkondigen, God is nog steeds in beweging en Hij is nog niet klaar! God kan en zal iedereen gebruiken.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen