God genas Aida van armlengteverschil: “Ik kon er niet omheen; God deed een wonder!”

Aida Lasschuit mocht zondag een wonder meemaken van God toen ze naar een genezingsdienst van Frontrunner Ministries ging. “Het was supertof om daar te zijn”, vertelt ze in een video die ze op YouTube deelde. “Ik kwam er natuurlijk niet voor niets, ik kwam voor genezing. Een paar dagen van tevoren was ik veel met het onderwerp bezig. Ik las er veel over en keek filmpjes. Vol geloof ging ik naar de dienst.”

Tijdens de dienst vroeg Tom de Wal die de leiding had, of er mensen waren met rug- en nekklachten. Die mochten gaan staan. Ook Aida stond op. “Hij vroeg toen of je armen even lang zijn. Je moest je armen naar voren uitstrekken en dan kon je zien of je een afwijking had. Toen zag ik dat mijn ene arm een paar cm langer was dan mijn andere arm” vertelt ze.

“Ik ging naar voren samen met anderen. Tom bad en ik voelde mijn rechterhand naar voren getrokken worden. Ik dacht: doe ik dit nou zelf? Maar dat was niet zo. Ik begon te glimlachen en Tom vroeg: ‘Er gebeurt iets he?’ ’Ik zei: ‘Ja.’ Op een gegeven moment waren mijn armen weer even lang.”

Wonder
“Ik vond het echt heel bijzonder om mee te maken. Een vriendin van mij was mee en zei dat ze erop had gelet of ik niets met mijn schouders deed. Ze had gezien dat mijn schouders stil stonden. Er bewoog echt niets, behalve dat mijn arm in de goede positie werd gezet. Ik kon er echt niet omheen. Dit was zo’n bewijs dat God een wonder deed!”

Aida vertelt dat ze vol geloof naar de dienst kwam, maar daarna ook overspoeld werd met gedachten van twijfel. “Daarom denk ik dat God dit wonder voor mij deed, want hier kan ik gewoon niet om heen. Vanochtend heb ik weer mijn armen vergeleken om te kijken of het echt is. Maar ze zijn nog steeds even lang. Voor mij is dit het bewijs dat God een wonder kan doen en dat Hij het wil doen.”

Geloof
“Het gaat niet om je problemen en hoe lang je al ergens last van hebt. Uiteindelijk gaat het om je geloof. Ook al is je geloof maar klein, dat maakt niet uit. Op het moment dat jouw geloof stopt, kan de gave van geloof van God de rest aanvullen en dan doet Hij het gewoon.”

Later kreeg Aida ook nog gebed voor genezing van haar fibromyalgie en en duizeligheid. Ook daar merkte ze veel verbetering in. “De pijn is al zoveel minder. De duivel probeert me nog steeds te overtuigen dat ik niet genezen ben, maar daar ben ik nu wel klaar mee. Ik heb met mijn armen gezien dat de Heer kan genezen en dat ook gedaan heeft.

Ik geloof dat God dat juist ook specifiek deed zodat ik letterlijk kon zien dat Hij geneest. Alle mensen om me heen zagen het. Mijn vriendin had het ook nodig als bevestiging. Hoe tof is het om dit mee te mogen maken!”

Doe het!
Voor wie overweegt om eens naar een genezingsdienst toe te gaan, heeft Aida maar een ding te zeggen: “Doe het! Verdiep je erin, lees de Bijbel. Daar staan zoveel verhalen in over genezing. Dat is ook voor jou. De een is niet minder dan de ander. Als jij in geloof komt, is het ook voor jou. God wil het en God kan het en God doet het. Prijs de Heer!”

Bekijk hier het getuigenis van Aida:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen