God heeft een hoopvolle toekomst voor jou

Heb jij ook wel eens angst voor de toekomst? Veel mensen worstelen deze dagen met angst. Ze vragen zich af of ze ooit de doelen zullen behalen die ze willen behalen.

Ze bedenken vragen in hun hoofd, zoals: Wat als ik nooit ga trouwen of wat als ik nooit kinderen krijg? Wat als ik nou nooit uit de schulden kom, wat als ik nooit gelukkig word etc… Gelukkig hebben wij God en Zijn levende woord! Wij kunnen op God vertrouwen voor onze toekomst!

In het woord zijn veel bijbelteksten te vinden, waarin God ons bemoedigt dat Hij een hoopvolle toekomst voor ons heeft en dat wij niet bang hoeven te zijn. 

In de bijbeltekst Jeremia 29:11 staat: ‘Want ik weet wat mijn plannen voor jullie zijn’, zegt de Heer. Ik heb mooie plannen voor jullie. Plannen vol vrede, niet vol ellende. Want ik heb een hoopvolle toekomst voor jullie. 

Het is belangrijk om je gedachten te vullen met het woord van God en op Zijn beloftes te gaan staan, Hij houdt van ons en wil het beste voor Zijn kinderen.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen