God is de God Die onze gebeden verhoort: “Hij is een volmaakte Vader en geeft goede gaven”

In het programma Gather van GOD TV moedigen Ben en Jodie Hughes iedereen aan om te blijven bidden. Blijf onze hemelse Vader vragen, omdat Hij de God is Die antwoordt. “God is de God van wonderen en Hij is de God Die antwoordt”, zegt Jodie.

De oprichter van Pour It Out Ministries verwees naar Mattheüs 7:7 om hun boodschap te benadrukken. Als we de Heer gewoon vragen en zoeken voor alles wat we nodig hebben, zal Hij het ons genadig geven. “Als je vraagt, zul je ontvangen, als je zoekt, zul je vinden, als je klopt, zal de deur opengaan,” zegt  Ben.

Goede Vader
Maar het is belangrijk voor ons om te weten Wie God werkelijk is voordat we Hem ergens om kunnen vragen. We zouden Zijn karakter moeten kennen als we tot Hem komen in gebed. Het is belangrijk te weten hoe liefdevol Hij is en hoe goed Hij is als een Vader.

“Bij gebed en wanneer we God vragen om de dingen die we nodig hebben, is het belangrijk dat we weten Wie we vragen. Het is belangrijk de aard en het karakter te kennen van Degene Die we vragen.” Laten we altijd in gedachten houden dat God onze hemelse Vader is. Hij is onze Voorziener.

“Een relatie met een vader gaat om het hebben van relatie en daarom is het zo belangrijk. Het hele proces van vragen, het hele proces van praten met God gaat over het verdiepen van connectie en het opbouwen van relatie.

Ik vind het geweldig dat Hij zegt: ‘Noem Mij hemelse Vader’, omdat Hij een relatie met ons, Zijn kinderen, wil. Hij is de God Die antwoordt. Wij komen tot God Die onze Vader is. Hij is een volmaakte Vader en houdt ervan om goede gaven te geven”, aldus Ben.

Lees hier het originele artikel.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen