God moet in alles onze belangrijkste prioriteit zijn

God moet in ALLE dingen de eerste zijn in ons leven.
– in onze tijd
– in onze gesprekken
– in onze gedachten
– in onze acties
– in ons amusement
– in onze houding
– in onze beslissingen

Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw prioriteiten kloppen? Je moet dagelijks tijd met de Heer doorbrengen. Je geeft Hem het eerste deel van je tijd. Je bestudeert Zijn Woord. Niet alleen Zijn Woord lezen maar er ook echt over nadenken. Wat zegt dit echt tegen mij? Het is belangrijk dat we het Woord van God kennen. Want als je Gods Woord niet kent, zul je nooit weten wat het belangrijkste in ons leven zou moeten zijn.

Als je het Woord kent, hebben we geestelijke kennis die ons zal helpen beslissingen te nemen. Zo blijven onze prioriteiten altijd op één lijn. Dank God de hele tijd. Voor de kleine dingen en voor de grote dingen! Dank God voor wie Hij is, niet alleen voor wat Hij voor jou doet. Zoek bij alles Zijn leiding. Je kunt bidden: “God, ik heb vandaag Uw leiding nodig bij alles wat ik doe.”

Gehoorzaam
Wees gehoorzaam aan God. Wat we ook denken of hoe het ook lijkt, God heeft altijd gelijk! Als je het op Gods manier doet, ben je een stuk gelukkiger. Maar je kunt Gods weg niet kennen als je Zijn Woord niet kent.

Gedraag je zoals Hij. In elke situatie moeten we doen wat Jezus zou doen. Geef toe aan Zijn Woord. We geven omdat wij van God houden omdat we alles waarderen wat Hij in ons leven heeft gedaan en omdat wij van andere mensen houden. We willen dat de mensen die Hem nog niet kennen, het Evangelie ontvangen, zodat ze Hem ook kunnen leren kennen.

“We willen je aanmoedigen om God bij alles wat je doet op de eerste plaats te stellen en dat je in de dingen van God zult groeien.”

God op de eerste plaats zetten is erg belangrijk en ook om het soort leven te leiden dat Hem zou behagen. En als je dingen doet waarvan je weet dat ze Hem niet behagen, dan kan je Hem vragen om je te helpen de kracht te krijgen om van die dingen in je leven af te komen. Waar jij je tijd in stopt, laat zien waar je prioriteiten liggen. En waar jij je tijd in steekt, zal groeien. We willen je aanmoedigen om God bij alles wat je doet op de eerste plaats te stellen en dat je in de dingen van God zult groeien.

Heb een gezegende dag! ☀️

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen