God sprak tot voorganger Prince Williams: “De aarde wordt nu rustig, zodat Mijn stem gehoord kan worden”

Apostel Prince Williams uit Eindhoven is zeer positief gestemd, ook nu Nederland in een volledige lockdown terechtkomt. Volgens Williams is dit een kans om nog meer van Gods goedheid te laten zien in de wereld. Hij vertelt. “God zei me vanochtend dat de aarde stilgezet wordt, zodat het evangelie luider gehoord kan worden.” In dit artikel vertelt hij dat God er een plan mee heeft dat wij in deze lockdown geboren zijn. 

Prince Williams vertelt waarom de lockdown geen negatief nieuws is voor het koninkrijk van God. “Wij leven namelijk niet onder het wereldsysteem, maar onder de regering van God. Hij heeft andere regels voor ons. Het is wel belangrijk dat de kerk opereert vanuit het koninkrijk van God, anders baat deze tijd je niet.” Hij legt dit later verder uit.

“We mogen in deze tijd echt een helder, krachtig geluid laten horen. Iedereen is nu stil en luistert.”

“Vanochtend vroeg ik aan God: ‘Wat wilt U zeggen over deze tijd?’ Toen zei Hij: ‘De aarde wordt nu rustig, zodat Mijn stem gehoord kan worden.’ De aarde is stil, zodat het evangelie gehoord kan worden. Daarom is dit ons moment om luider te worden. We mogen in deze tijd echt een helder, krachtig geluid laten horen. Iedereen is nu stil en luistert. Dit is echt de tijd dat de zonen Gods openbaar worden.”

Tijdens pandemie
Prince legt uit hoe wij als christenen deze tijd mogen zien. “Van Genesis tot Mattheüs waren er altijd mensen die geboren werden in een moeilijke tijd. Mozes, David, Jozef, ze leefden allemaal in een pandemie. God laat altijd mensen geboren worden, juist op het moment dat de pandemie start. God heeft ook juist in deze tijd sterke zonen en dochters van God geboren laten worden. God heeft ons bedoeld om juist tijdens deze pandemie te leven, met een krachtige taak. Nu komt duidelijk aan het licht wie speciaal voor deze tijd geboren zijn.”

Volgens Prince is er zelfs een nieuwe kerk geboren tijdens de pandemie. “Dat is heel duidelijk het geval. De Heer heeft duidelijk gemaakt dat ons systeem voorbij zal gaan, maar er zal ook een nieuw paradigma komen. Een nieuw type christenen, die een nieuwe cultuur brengen en die opstaan als leeuwen van Juda.”

“Er zijn nu veel depressieve en suïcidale mensen in de wereld, dit is dé tijd voor het goede nieuws. De zoons en dochters staan nu op.”

“De tijd moet nog komen dat kinderen van God de werken gaan doen die Jezus deed. Maar die werken worden niet gedaan in een makkelijke tijd, maar juist in een donker seizoen. Het licht schijnt het best in de duisternis. Om het krachtigste licht te laten schijnen, moet het duister zijn in de wereld. Er zijn nu veel depressieve en suïcidale mensen in de wereld, dit is dé tijd voor het goede nieuws. De zoons en dochters staan nu op.”

Terugkomst
Prince vertelt dat hij zich niet wil blindstaren op Jezus’ terugkomst. “Ik wil niet wachten op de komst van Jezus, dat is niet mijn focus. Natuurlijk verwacht ik die komst wel. Ik wil de aarde bezetten en als Hij terugkomt, zo wil ik gevonden worden. Ik zie nu nog relatief weinig van Gods koninkrijk in deze wereld. We hebben werk te doen. Ik ben niet bang voor het systeem van het beest, want Gods glorie zal de aarde vullen. We laten ons licht schijnen en zijn het zout van de aarde.”

Prince vertelt wat hij gelooft dat de kerk nodig heeft. “We focussen teveel op preken en te weinig op strategieën. We moeten niet alleen een preek houden, maar strategieën en wijsheid delen voor deze donkere tijd. We zijn geboren voor nu. We dragen de wijsheid om te leven als koningen en koninginnen. Als leiders hebben we de hoogste autoriteit, hoger dan de wereldleiders van nu.”

Beste voor het laatst
Prince vertelt dat we, vanuit onze autoriteit, nog bijzondere dingen mogen verwachten. “God zei: ‘Ik heb het beste voor het laatst bewaard.’ Dit gaat de geweldigste tijd zijn om in leven te zijn. Er zal een nieuwe zalving zijn die uitgestort wordt op de kerk.”

“Juist als de demonen sterk zijn in deze tijd, betekent dat simpelweg dat de glorie van God nóg sterker zal zijn.”

“Juist als de demonen sterk zijn in deze tijd, betekent dat simpelweg dat de glorie van God nóg sterker zal zijn. Als er demonen zijn van het formaat van Goliath, zal God ons maken als een David die hen verslaat. Wees verwachtingsvol!”

Steun de missie van Revive!
Help onze impact te vergroten!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen