God voorziet in 48 pizza’s na gebed Nijkerkse vrouw

Jan Brons van de voedselbank uit Nijkerk vertelt in de onderstaande video hoe God op rijke wijze voorziet. Zo maakten ze een bijzondere voorziening mee van 48 pizza’s, nadat ze er specifiek om baden.

“Bij de voedselbank hebben we gesprekken met mensen over hoe ze hier terechtgekomen zijn. Dan hoor je hele trieste verhalen. Ik zeg altijd: ‘We willen je graag helpen met een tasje eten’, maar als je écht wil veranderen, dan heb je Jezus nodig.'”

“Daarbij vertel ik hoe ik leefde als verslaafde zonder God en hoe God mijn leven nu veranderd heeft. En wat God voor mij doet, wil Hij ook voor de mensen doen. Dan bid ik voor de mensen, wat ze meestal goed vinden. Vaak raak je door de Heilige Geest precies een punt aan waardoor volwassen mensen beginnen te huilen.”

Voorziening
Brons maakt ook veel Goddelijke voorziening mee. “Er was een vrouw die haar leven aan Jezus had gegeven. Ik vroeg hoe het met haar ging. ‘Heerlijk’, zei ze. ‘Ik heb zo’n rust in mijn hart.’ Toch vond ze het nog wel lastig dat ze weinig geld had. Ze zei: ‘Mijn zoontje is over twee weken jarig en ik zou zo graag wat leuks willen doen. Ik wil pizza’s op de verjaardag, maar ik heb geen geld.'”

“Toen ze op een woensdag weer kwam, zei ik: ‘Wilma, je bestelling is binnen.’ ‘Bestelling?’, zei ze verbaasd. Toen zei ik: ‘Ja, ik heb 48 pizza’s binnen, hoeveel wil je er?'”

“Toen zei ik: ‘Dan gaan we God er toch om vragen? God is je Vader!’ Ze zei: ‘Je gaat toch niet om pizza’s bidden?’ Toch hadden we het gedaan. Nadat we hadden gebeden ging ze weer naar huis.”

“Drie dagen voor de verjaardag krijg ik ineens 48 pizza’s binnen. Toen ze op een woensdag weer kwam, zei ik: ‘Wilma, je bestelling is binnen.’ ‘Bestelling?’, zei ze verbaasd. Toen zei ik: ‘Ja, ik heb 48 pizza’s binnen, hoeveel wil je er?’ Haar mond viel open van verbazing!”

Bekijk hier het hele verhaal van Jan Brons:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen